Musa Kartal: Konya Meral Akşener'i Bağrına Bastı 

Musa Kartal: Konya Meral Akşener'i Bağrına Bastı 

Siyasi Partilerin Konya’daki il Başkan yardımcıları; fikirlerini, siyasi görüşlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi Siyasetin Nabzı sayfaları için kaleme aldı.

İYİ Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Musa Kartal

Konya Meral Akşener'i Bağrına Bastı 

 

1 Nisan Perşembe günü Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener başkanlığında kalabalık bir heyet şehrimizi teşrif ederek vatandaşlarımız ve esnaflarımıza buluştu. 

Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızın çok yoğun bir ilgisi ve samimiyeti ile karşılaştık.

 

 Esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarımız bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip ardından yaşadıkları sıkıntılar hakkında Genel başkanımıza bilgi verdiler. 

 

Özellikle şehir merkezinde gerçekleştirilen programda vatandaşlarımızın hem ilgisi hem de Sayın Genel başkanımıza sorunlarını dertlerini anlatma iradesi oldukça yüksekti. 

 

İş bulamayan gençlerimizden evine ekmek götüremeyen vatandaşlarımıza işletmesi zarar eden esnafımız dan birçok dezavantajlı gruba varıncaya kadar birçok insanımız derdini sıkıntısını anlattı. 

 

Sayın genel başkanımız her birini ayrı ayrı dinleyip notlarını aldırdı. Siftahı nı yapmamış esnafa bir siftah alışverişi ile destek olmaya gayret etti. Bu aşamada kendileri için konya'yı bir kale olarak görenler büyük bir şaşkınlıkla karşılaştılar.

 

 Onlara göre Konya Genel başkanımıza mesafeli olmalı uzak durmalıydı. Ancak bekledikleri olmadı. Olmayınca bu kez derdini anlatan vatandaşı aşağılama olayı basitleştirme veya kurgu gibi ifadelerle başka bir noktaya taşıma iradesi gösterdiler. 

 

Şunu özellikle belirtmekte fayda var partimiz çok zor şartlar altında kurulmuş ve millet iradesi ile bir noktaya gelebilmiş bir siyasal harekettir. Kurguya ve tiyatroya ihtiyacı yoktur. Yaşanan bu haklı serzenişi kurgu veya tiyatro olarak görenler anlaşılıyor ki ülkemizi 19 yıldır bir kurgu ve tiyatro mantığı ile idare etmektedir.

 

 Kim ne derse desin ve nasıl bir tavır alırsa alsın hem genel başkanımız hem de partimizin tüm kadroları milletimizin derdiyle dertlenmeyen ye sıkıntılarına çözüm üretmeye ve nihayetinde yapılabilecek ilk seçimlerde partimizi iktidara taşımaya hazır ve kararlıdır. 

 

Konya bize bu mesajı vermiştir iktidarın alternatifinin iyi parti olduğunu göstermiştir. Konya genel başkanımızı bağrına basmış adeta Cumhurbaşkanı gibi karşılamıştır. Bu vesile ile duyduğumuz memnuniyeti dile getiriyoruz. Saygılarımızı sunuyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.