Muş Valiliği’nden Zirai Don Uyarısı

Muş Valiliği’nden Zirai Don Uyarısı

Muş Valiliği, Doğu Anadolu Bölgesi’nin doğusunda bugün orta kuvvette, yarın ise kuvvetli zirai don beklendiğini duyurdu.Muş Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, 15 Mart sabah saatlerinde Karadeniz...

Muş Valiliği, Doğu Anadolu Bölgesi’nin doğusunda bugün orta kuvvette, yarın ise kuvvetli zirai don beklendiğini duyurdu.

Muş Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, 15 Mart sabah saatlerinde Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege ve İç Anadolu’da hafif kuvvette, Doğu Anadolu Bölgesi’nin doğusunda da orta kuvvette zirai don olayı beklendiği belirtildi. Zirai donun yarın kuvvetli beklendiği ifade edilen açıklamada, "16 Mart sabah ve gece saatlerinde Trakya, Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu ile Doğu Anadolu’nun güney ve batı kesimlerinde hafif, yükseklerinde orta kuvvette, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda kuvvetli zirai don olayı beklenmektedir. 17 ve 18 Mart gece ve sabah saatlerinde Trakya ve Marmara’nın güneyi, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz’in iç kesimlerinde hafif kuvvette ve yer yer orta kuvvette, Doğu Anadolu Bölgesi’nde kuvvetli zirai don olayı beklendiğinden tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımızın ve ilgililerin tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir" denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.