Muric’in üstü çizildi yeni transferler kadroya girdi

Muric’in üstü çizildi yeni transferler kadroya girdi

Tümosan Konyaspor Fahrudin Omerovic Başakşehir karşısında Gaziantep maçına göre ilk 11’de iki değişikliğe gitti.

Bosanlı teknik adam Gaziantep maçında şans verdiği Ahmet Oğuz ve Robert Muric’e forma vermedi. Ahmet Oğuz yedek kulübesinde yer alırken Muric maç kadrosuna dahi alınmadı. Hırvat sağ kanat oyuncusunun performansı camiayı memnun etmezken Muric ile yolların da ayrılması planlanıyor
Konyaspor Başakşehir maçına Deniz, Uğurcan , Damjanovic, Metehan, Guilherme, Soner, Nzonzi, Cicaldau, Prip, Moreno, Cikalleshi 11’i ile çıkarken yedek kadro ise
Jakub Waldemar Slowık, Karahan Yasir Subaşı, Muhammet Demir, Yunus Mallı, Alassane Ndao, Kahraman Demirtaş, Nıko Rak, Ahmet Oğuz, Emmanuel Boateng, Valon Ethemı isimlerinden oluştu.
YENİ TRANSFERLER FORMA GİYDİ
Tümosan Konyaspor’un yeni transferleri Filip Damjanovic, Alassane Ndao, Valon Ethemı Başakşehir maçında yeşil-beyazlı forma ile siftah yaptı. Stoper Damjanovic maça ilk 11’de başlarken Alassane Ndao ve Valon Ethemı sonradan oyuna dahil oldu. Konyaspor’un diğer tarnsferleri Jakub Waldemar Slowık ve Emmanuel Boateng ise kadroda olmasına rağmen oyuna dahil olmadı.
MUHAMMET DEMİR AYLAR SONRA KADROYA GİRDİ
Konyaspor’da sakatlığı geçen Muhammet Demir, Trendyol Süper Lig’de 23. haftada oynanan Başakşehir maçıyla birlikte uzun bir aradan sonra kadroya girdi.
Yeşil-beyazlar da sakatlığı atlatan golcü oyuncu Muhammet Demir yaklaşık 9 ay sonra ilk kez bir maç kadrosunda yer aldı.
Karşılaşmada yedek soyunan Muhammet, 29 maç aradan sonra kadroya alındı.
FERHAT TÜRKOĞLU

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum