Muhteşem Yüzyıl bitiyor

Muhteşem Yüzyıl bitiyor

Star TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Muhteşem Yüzyıl bitiyor. Dizinin final tarihi Rüstem Paşa rolünü canlandıran Ozan Güven’den geldi.

Muhteşem Yüzyıl bitiyor! Büyük tartışmalara neden olan Muhteşem Yüzyıl’da Rüstem Paşa rolünü canlandıran Ozan Güven, dizinin sezon sonunda biteceğini açıkladı.

MUHTEŞEM YÜZYIL BİTİYOR

Başbakan Erdoğan’ın sert eleştirilerinin ardından uzun süre tartışılan Muhteşem Yüzyıl sona yaklaştı. Çarşamba akşamları Star TV’de izleyicisi ile buluşan Muhteşem Yüzyıl'da Rüstem Paşa karakterini canlandıran oyuncu Ozan Güven, ‘Canım Ailem’ dizisinden rol arkadaşı olan Ezgi Mola'nın doğum günü partisine katıldı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ozan Güven, Muhteşem Yüzyıl dizisi için "Bu sezon bitiyor. Ama ne şekilde sona ereceğini kimse bilmiyor." ifadelerini kullandı.

Başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Selma Ergeç, Deniz Çakır ve Ozan Güven gibi güçlü isimlerin paylaştığı Muhteşem Yüzyıl fırtına gibi esmeye devam ediyor. Heyecanın her bölüm hızla tırmandığı Muhteşem Yüzyıl dizisi yeni bölümü ile 3 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.