Muhteşem Yüzyıl 93. bölümü ile bu akşam Star TV’de

Muhteşem Yüzyıl 93. bölümü ile bu akşam Star TV’de

Fırtına gibi esmeye devam eden Muhteşem Yüzyıl 93. bölümü ile bu akşam Star TV’de ekrana gelecek. Dizinin bu akşamki bölümünde sevilen oyuncu Gürkan Uygun, Mimar Sinan rolüyle ekrana gelecek.

Muhteşem Yüzyıl’da heyecan giderek artıyor. Her bölümü soluksuz izlenen Muhteşem Yüzyıl bu akşam da heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde Kurtlar Vadisi Pusu’da canlandırdığı Memati rolüyle gönüllere taht kuran Gürkan Uygun, Osmanlı padişahları I. Süleyman, II. Selim ve III. Murat dönemlerinde baş mimar olarak görev yapan Mimar Sinan karakteri ile dizide yer alacak.

93. Bölümde neler yaşanacak…

Bayezıd’ın kaybolduğunu öğrenen Hürrem Sultan, yana yakıla her yerde oğlunu ararken; sefere gittiğini öğrenir. Kendi derdinde olan Mihrimah ise Esmahan’ı hamamda düşürür.

Sultan Süleyman, karşısında sefere gizlice katılan Bayezıd’ı görünce çok kızar. İçten içe oğlunun cesaretini takdir etse de ona bir ders vermeye kararlıdır.  Prut Nehri'ni geçemeyen ordunun imdadına ise yaptığı muazzam köprüyle Mimar Sinan yetişir.

Öte yandan Sultan Süleyman’ın yokluğunu fırsat bilen Şah Sultan, Hürrem Sultan’a karşı kurulan sinsi bir planı devreye sokar.  Hürrem, haremin nizamını korumaya çalışırken, Şah Sultan öyle bir şey yapar ki, haremde tüm dengeler değişir.

Hepsi ve daha fazlası bu akşam Muhteşem Yüzyıl’ın yeni bölümü ile ekrana gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.