Muhteşem başlangıç: 3-1

Muhteşem başlangıç: 3-1

Anadolu Selçukspor evinde ağırladığı Pendikspor'u 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 3-1 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. Yeşil-beyazlıların gollerini Mücahit Can Akçay (2) ve Sertan Yiğenoğlu kaydetti

TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 1.haftasında Anadolu Selçukspor, Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda Pendikspor'u ağırladı. Yavru Kartal 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada rakibini 45.dakikada Sertan Yiğenoğlu, 59 ve 85.dakikalarda Mücahit Can Akçay'ın attığı gollerle 3-1 mağlup etti. Yeşil-beyazlılar bu sonuçla lige 3 puanla başlarken lig sıralamasında ise ilk hafta maçlarının sonuçlarının ardından 3.sırada kendine yer buldu.

35'TE PENDİK ÖNE GEÇTİ

Teknik direktör Mustafa Alper Avcı yönetimindeki Anadolu Selçukspor sahaya; Mücahit Atalay, Ali Yaşar, Arif Demir, Sertan Yiğenoğlu, Alpay Koldaş, İbrahim Ak, Onurcan Güler, Gökhan Öztürk, Emre Can Atila, Mücahit Can Akçay ve Seddar Karaman ilk 11'i ile çıkarken konuk takım ise sahaya Mehmet Cinpir, Ramiz Ok, Erol Yükseker, Erdinç Pekgöz, Berk Neziroğluları, Erdem Koçal, Zeki Korkmaz, Aytaç Deniz, Mehmet Alaeddinoğlu, Hasan Gündoğdu ve Mustafa Öztürk ilk 11'i ile çıktı. Pendikspor, maçın 35.dakikasında Mehmet Alaeddinoğlu'nun penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 45.dakikasında duran toptan gerçekleşen pozisyonu gole çeviren  Sertan Yiğenoğlu skora dengeyi getirdi. İkinci yarıda Anadolu Selçukspor 59 ve 85.dakikalarda Mücahit Can Akçay'ın attığı gollerle 3-1 mağlup etti.

MÜCAHİT YILDIZLAŞTI

Geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği'nden Atiker Konyaspor'a transfer olan ve fazla forma şansı bulamayan Mücahit Can Akçay bu sezon 2.Lig ekiplerinden Anadolu Selçukspor'a kiralandı. Cumartesi günü oynanan karşılaşmada ilk 11'de boy gösteren Mücahit Akçay attığı 2 golle takımının 3 puana uzanmasında büyük pay sahibi oldu. Gösterdiği performans ile teknik heyeti ve taraftarı mest eden Mücahit Can Akçay kalan maçlarda teknik direktör Mustafa Alper Avcı'nın en büyük kozlarından birisi olması bekleniyor.

KAPTANIN OMZU ÇIKTI

Anadolu Selçukspor – Penikspor maçının ilk yarının son anlarında yeşil-beyazlı ekibin başarılı kaptanı Gökhan Öztürk’ün omzu çıktı. 27 yaşındaki oyuncu yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Gökhan’ın ne kadar süre ile sahalarda uzak kalacağı daha sonra açıklanacak.Teknik direktör Alper Avcı, “Karşılaşmada talihsiz bir sakatlıkta yaşadık. Takım kaptanımız Gökhan'ın omuzu çıktı. Hastaneye götürdük. Umarız kısa sürede aramıza döner” dedi.

ANADOLU'DAN GALİBİYET POZU

Anadolu Selçukspor, Pendikspor'u 3-1 yendiği maçın ardından yönetim ve futbolcular galibiyeti birlikte kutladı. Soyunma odasına inen yönetim futbolcuları tebrik etti. Hep birlikte galibiyet pozu veren yeşil-beyazlılar birlik ve beraberlik mesajı verdi.

YÖNETİM TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Anadolu Selçukspor'un ligin 1.haftasında oynadığı Pendikspor maçında Anadolu Selçukspor ile Atiker Konyaspor yönetimi takımı yalnız bırakmadı.Anadolu Selçukspor Başkanı Mehmet Güney ile Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz birlikte maçı izlerken yöneticilerden Mehmet Derinsu, Kazım Küçükçöğen, Zekeriya Coşar, Hakan Salim Çağlayan, Mehmet Ay ise tribünden maçı takip etti.

ALTAY HAFTAYI LİDER KAPATTI

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta 1.hafta maçları sona erdi. Oynanan maçların ardından Altay haftayı lider olarak kapatırken Altay'ı aynı puanla Bandırmaspor ve temsilcimiz Anadolu Selçukspor takip etti. Ligin 1.haftasında oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle: "Nazilli Belediyespor 1 – 0 Kahramanmaraşspor, Niğde Belediyespor 0 – 2 Şanlıurfaspor, Silivrispor        1 – 3 Bandırmaspor, Fatih Karagümrük  1 – 2 Gümüşhanespor, Altay        4 – 0 Zonguldak Kömürspor, Sakaryaspor A.Ş. 0 – 0 Karşıyaka, Konya Anadolu Selçukspor 3 - 1       Pendikspor, Sbs İnşaat Kırklarelispor 2 – 1 Bugsaş Spor, Fethiyespor 1 – 0 Hacettepe Spor."

FERHAT TÜRKOĞLU  HABERLER: AHMET SÜTCÜ -

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.