Muhtarlardan tam destek

Muhtarlardan tam destek

Seçim çalışmalarına hız veren Saadet Partisi belediye başkan adayları, Selçuklu ilçesi mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, İl Başkanı Av. Veli Tolu, Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli ve Selçuklu mahalle muhtarları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Ali Mücevher, Saadet Partili belediye başkanlarını yaptıkları hizmetlere dikkat çekti. Mücevher, başta Selçuklu olmak üzere birçok yerde önemli icraatları ortaya koyduklarını dile getirerek hizmette rakip tanımadıklarını söyledi. Hizmete yeniden talip olduklarını ifade eden Mücevher, Selçuklu’da aday gösterdikleri Ahmet Selim Laleli’ye destek istedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa da kendi dönemlerinde yaptıkları çalışmalara, muhtarlarla yaptıkları işbirliği ve uyuma dikkat çekti.
Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli ise muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi; “29 Mart seçimlerine şurada az bir zaman kaldı. Bize verilen bu görevi layığı ile yerine getireceğiz. Selçuklu’da halkımız bize teveccüh gösterir ve bu görevi bize verirse ki inşallah öyle inanıyoruz, 30 Mart sabahı kollarımızı sıvayacağız ve siz muhtarlarımızla tam uyum ve iletişimle bu hizmeti beraber yerine getireceğiz. Muhtarlarımızın bizim için önemi büyüktür. Selçukluda 66 mahalle muhtarlarımız bizim gören gözümüz işiten kulağımız olacaktır. Onun için muhtarlarımıza ayrıca önem veriyoruz. Bizim dönemimizde muhtarlarımıza belediyede ayrıca bir yer vereceğiz. Kendilerine ait halkla irtibat kuracakları ayrı yerleri olmasını düşünüyoruz. İlçemizde 500 bin nüfusumuz, 300 binde seçmenimiz var. Bu kadar insanımızla tek tek görüşmemiz mümkün değil. Muhtarlarımız vasıtası ile zamandan tasarruf edeceğiz ve halkımızla olan iletişimi sağlamış olacağız. Mahallemize yapılan hizmetlerde muhtarlarımızın da imzası olacak. Buna benzer prensip ve modelimizle “biz belediye başkanımızla görüşemiyoruz” şikâyetlerini ortadan kaldıracağız.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum