Muhtaçların sığınağı oldu

Muhtaçların sığınağı oldu

Ribat Eğitim Vakfı Hüyük Temsilciliği, yaz dönemini yoğun çalışmalarla geçirdi. Yaz Okulu ile önemli bir icraata imza atan Ribat, Hüyük ve çevresindeki yerleşim yerlerinde de yardıma muhtaçların sığınağı oluyor

Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Yurtman, Teşkilatlanma Sorumlusu Fatih Zorlu, Basın Müşaviri Hamdi Bağcı, Halkla İlişkiler Müdürü Dursun Bolat Ribat Eğitim Vakfı Hüyük Temsilciliğini ziyaret ettiler. Çalışmaları yerinde inceleyen ekip Ribat Eğitim Vakfı Hüyük sorumlusu Mehmet Tunç ile birlikte Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Hüyük Milli eğitim Müdürü Süleyman Ünal ve İlçe Müftüsü Dr. Süleyman Narol'u makamlarında ziyaret ederek, vakfın çalışmalarına yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür ettiler. Samimi bir havada geçen ziyaretlerde Hüyük için önümüzdeki süreçlerde nelerin yapılabileceği konuşulurdu. İnsan yetiştirmenin önemine dikkat çekilirken, vatana, millete ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için herkese sorumluluklar düştüğü ifade edildi.

İNSANLIĞA HİZMET EDİYORUZ

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Ribat Eğitim Vakfı ile iyi bir çalışma ortamı oluşturduklarını söylerken, önümüzdeki süreçte Ribat Eğitim Vakfı birlikte bir de Aşevi açabileceklerini belirtti. Hüyük Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ünal'da Yaz Okulu'nun Hüyük'te önemli bir başlangıç olduğunu ifade ederek, önümüzdeki yıllarda bu işbirliğinin genişleyerek devam edeceğini söyledi. Hüyük Müftüsü Dr. Süleyman Narol ise mücadelenin insan yetiştirme, insanlığa hizmet etme mücadelesi olduğunu ifade ederek iyi niyetli, topluma katkı yapacak, parçalanmayı değil birleştirmeyi öngörecek her türlü çalışmalar yaptıklarını ifade ederek Ribat Eğitim Vakfının birikimlerinden bu anlamda faydalanmak istediklerini ifade etti.

TATİLİ DOLU DOLU GEÇİRDİLER

Ziyaretlerde Ribat Eğitim Vakfı Ribat sorumlusu Mehmet Tunç da yaptığı açıklamada şu anda Ribat Yaz Okulunun devam ettiğini, konusunda uzman 6 öğretmen ile bu seneki çalışmaları yürüttüklerini ifade ederek, öğrencilerin yatılı olarak Ribat Yaz Okulunda yaz dönemini dolu dolu geçirdiklerini kaydetti. İnsani yardım çalışmalarının da artarak devam ettiğini ifade eden Mehmet Tunç, Hüyüklülerin teveccühü ile Ramazan boyunca her gün 200 aileye sıcak yemek dağıttıklarını söyledi ve Hüyük Kaymakamlığına, Hüyük Belediyesine, Hüyük Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Hüyük Müftülüğüne çalışmaların yürütülmesinde yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.  Ribat Eğitim Vakfı Hüyük Temsilciği önümüzdeki dönemlerde de eğitimden insani yardıma kadar çok geniş bir alanda faaliyetlerini sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.