Muhasebeci Mesleğinde Farkındalık Semineri Düzenlendi

Muhasebeci Mesleğinde Farkındalık Semineri Düzenlendi

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından meslek erbaplarına yönelik muhasebe mesleğinde farkındalık eğitimi düzenlendi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nda (İTSO) gerçekleştirilen toplantı öncesi serbest Muhasebeci...

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından meslek erbaplarına yönelik muhasebe mesleğinde farkındalık eğitimi düzenlendi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nda (İTSO) gerçekleştirilen toplantı öncesi serbest Muhasebeci Mali Müşavir Belgesi almaya hak kazananlara belgeleri takdim edildi.

İskenderun SMM Odası tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantıları ve seminerlere bir yenisi daha eklendi. İskenderun SMM Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, toplantı öncesi yaptı açıklamasında, “İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMM) tarafından staja başlama hazırlık kurslarında Adana SMM Odasında görevli eğitmen Tibet Sökmenoğlu, ve diğer eğitimcilerimize de katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Oda olarak meslek içi eğitimlerimizin yanı sıra bu tür toplantılar ile üyelerimizi bilgilendiriyoruz. Oda olarak sosyal projeler ve eğitimlerle meslektaşlarımızı uzman kişiler tarafından çeşitli seminerlerle bilgilendiriyoruz” dedi.

Seminere konuşmacı olarak katılan İstanbul SMM Odası Eğitmeni Güler Güney sine vizyon destekli olarak ‘Muhasebe Mesleğinde Farkındalık Eğitimi’ konusunda bilgiler verdi.

Toplantıya TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Aydemir, Hatay SMM Odası Başkanı Abdullah Korkmaz, Adana SMM Odası Başkanı Ahmet Coşar, İstanbul SMM Odası Eğitmeni Güler Günay ve İskenderunlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler katıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.