Muhasebe, emin adımlarla

Muhasebe, emin adımlarla

Süper Grupta Beyşehir Belediyesporu 2-0 mağlup eden Muhasebe Gençlerspor, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Yeni Ereğlisporu 4-0la geçen Selçuklu, ikincilik için avantaj yakaladı

1.Amatör Küme Süper Grup’ta haftanın maçında lider Muhasebe Gençlerspor, Beyşehir’i 2-0 mağlup ederek 40 puanla liderliğini pekiştirdi. Bu sonuçla Beyşehir ile arasındaki puan farkını 3’e çıkaran Muhasebe son haftalara girerken şampiyonluk için büyük bir avantaj yakaladı. Yeni Ereğlispor’u deplasmanda 4-0 mağlup eden Selçuklu Belediyespor, puanını 36’ya çıkararak Beyşehir’in kaybettiği haftada ikincilik için avantaj yakaladı. Telekomspor’u 5-1 mağlup eden Karatay Belediyespor 33 puana yükselerek ilk üç için iddiasını sürdürdü. Medaş Tek Meram’ı 1-0’la geçen Karapınar Belediyespor da ilk üç için iddialı olduğunu gösterdi. Üst üste aldığı sonuçlarla zirveden uzaklaşan Medaş Tek Meram, Karapınar’a yenilerek zirvenin 11 puan uzağına düştü. Medaş, bir anlamda bu gruptan çıkma şansını bir başka bahara bıraktı. Deplasmanda Tuzlukçu Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Ereğlispor ise 29 puana yükselirken, ligdeki 6.galibiyetini aldı.Grupta önümüzdeki hafta şu maçlar oynanacak:

Telekomspor -Selçuklu Belediyespor,Beyşehir Belediyespor-Karatay Belediyespor,Bozkır Gençler Birliğispor-Karapınar Belediyespor,Medaş Tek Meram-Yeni Ereğlispor,Muhasebe Gençler-Tuzlukçu Belediyespor
KULU, DEMİRSPOR’DAN BİR ADIM ÖNDE
1.Amatör A Grubu’nda Sarayönü Belediyespor’un şampiyon olmasının ardından, gözler grup ikinciliğine çevrildi. Haftaya 26 puanla ikinci sırada giren Kuluspor, Sarayönü Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek son haftaya, takipçisi Demirspor’dan bir adım önde girdi. Derespor’u 3-2 mağlup eden Demirspor ise ikincilik şansını son haftaya taşımayı başardı. 23 puanda kalan Derespor ise Süper Grup şansını bir başka bahara bıraktı. Demirspor-Dere maçının ilk yarısı golsüz biterken, karşılaşmanın son 20 dakikasında adeta gol yağmuru vardı. Son  13 dakikaya 2-1 önde giren Derespor, üstünlüğünü koruyamayınca sahadan mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın sonunda olaylar çıktı. Maçın hakemini tebrik etmeye giden Demirspor hocası Tevfik Aktutan ile Derespor hocası Mehmet Balaban arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Demirspor hocası Tevfik Aktutan yerde kaldığı olayların güçlükle yatıştırıldığı bildirildi. Selçukspor, Ilgın’ı 5-2 yenerken kümede kalma şansını son haftaya taşıdı. Ortaköy Belediyespor da Havzanspor’u 5-1 mağlup etti.Son haftada Ortaköy Belediyespor kazanırsa ligde kalacak, Selçukspor kazanır, Ortaköy Bld kaybederse kümede kalan takım Selçukspor olacak.
ÇUMRA KAZANIRSA ŞAMPİYON,SANAYİ TAKİPTE
1.Amatör Küme B Grubu’nda Ç.Çumra Belediyespor ve Sanayispor arasındaki yarış son haftaya taşındı. İki takımda bu hafta sahadan 3 puanla ayrıldı. Çumra evinde İçeri Çumra Belediyespor’u 8-1 mağlup etti, Sanayispor da Derebucakspor’u 4-1’le geçti. Bu sonuçlarla Çumra, son haftaya  42, Sanayispor ise 41 puanla girecek. Çumra son hafta Hakimiyetspor ile Sanayispor ise Araplarspor ile karşılaşacak. Stadspor, Karapınar Esnaf’ı 5-2 ile geçerken, Maliyespor ile Araplarspor ile 2-2 berabere kaldı. Grupta önümüzdeki hafta şu maçlar oynanacak: Derebucakspor-Stadspor, Araplarspor-Sanayispor,İ.Çumra Belediyespor -Karapınar Esnafspor, Hakimiyetspor-Ç.Çumra Belediyespor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.