Muharrem İnce: Ben söyleyeceğimi söyledim, bekliyorum

Muharrem İnce: Ben söyleyeceğimi söyledim, bekliyorum

CHP'de İBB Başkanlığı adaylığı için Muharrem İnce, "Ben söyleyeceğimi söyledim, şimdi bekliyorum. Aday belirleme çalışmalarında geç kalınmamalı" dedi.

CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan ve seçimlerin ardından partisinden daha fazla oy aldığı için Genel Başkanlık koltuğunu isteyen ve delegeler tarafından imza toplayan ancak yeterli sayıya ulaşamadığı için partiyi kurultaya götüremeyen Muharrem İnce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kararını açıkladı. İnce, geçtiğimiz günlerde görüştüğü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 40 dakikalık toplantıda hangi koşullarda aday olacağını anlattığını belirterek, "Ben söyleyeceğimi söyledim. Şimdi bekliyorum." dedi.

İnce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı hakkında Sözcü gazetesine konuştu. İnce, "Genel Başkan, aday belirlemenin il teşkilatlarına bırakıldığını söyledi. Eğer illere bırakıldıysa, onlar sandık konulmasını ister. Doğru olan da budur" ifadesini kullandı.

"Ben söyleyeceğimi söyledim" diyen İnce, "Şimdi ön seçim yapılmasını bekliyorum. Aday belirleme çalışmalarında geç kalınmamalı. Aralık ayı başında adaylar belirlenmeli" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.