Muhammet Demir, Konyaspor formasıyla ilk golünü attı

Muhammet Demir, Konyaspor formasıyla ilk golünü attı

Muhammet Demir, yeni takımı Konyaspor formasıyla ilk gol sevincini yaşadı

Muhammet Demir, yeni takımı Konyaspor formasıyla ilk gol sevincini yaşadı

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında konuk olduğu Lihtenştayn temsilcisi Vaduz ile 1-1 berabere kalan Arabam.com Konyaspor'un beraberlik golü, son dakikalarda Muhammet Demir'den geldi.

Gaziantep FK'dan transfer edilen deneyimli oyuncu, böylece yeni takımıyla ilk gol sevincini yaşadı.

TAKIMA KATKI SAĞLAYACAĞIM

Vaduz karşısında beraberliği getiren golü attığı için mutlu olduğunu ifade eden Muhammet Demir ilerleyen günlerde daha da hazır geleceğini ve takıma katkı sağlayacağını ifade etti.

Muhammet Demir: “Rakip beklediğimizden direnç çıktı. aslında ben böyle de bekliyordum. Böyle maçlar böyle geçer. Kazanmamız gereken bir maçtı bence. ama biz de günümüzde değildik sanki. Daha hazır olabilirdik. Daha iyi istekli olabilirdik. Ama sonuçta bence kaybedilmiş bir şey yok. Avantajlı dönüyoruz Konya'ya. Orada işi bitireceğiz kısmetse.  İnanılmaz sıcak, inanılmaz bir nem vardı. bu da zaten ikinci yarıda kendini belli etti. Altmış yetmişten sonra çok düştü iki takımda. Fiziksel gücü kuvveti yerinde olan iki takım olmasına rağmen ama bazen böyle şartlar, böyle şeyler oluyor. Biz de elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı diye düşünüyorum. İnşallah Konya'da turu alırız.

Kendi adıma da gelecek olursak ben uzun zamandan beri ben biraz zorlandım havada açıkçası. Bayağı uzun zaman oldu oynamayalı. altmıştan yetmişten sonra gerçekten inanılmaz yordu, yıprattı beni. Hava da yıprattı. Ama elimden gelenin en iyisini yaptım. Daha hazır olacağım. Şu an daha hazır değilim. Daha hazır olacağım. daha iyi olacak kendi adıma da. Vallahi inanılmazdı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten sanki evimizde gibi oynadık. Muhteşemdi. Onları Türk bayraklarıyla burada gördük. Çok güzeldi.

 Bütün maç onların tezahüratlarını dinledim. Yani bağırışlarını dinledim. Bu da bizi beni oyun içinde tuttu açıkçası. Golümü atacağımdan da emin gibi hissediyordum kendimi. Allah da nasip etti. Çok şükür Konyaspor formasıyla da açılışı yaptık.” diye konuştu 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.