Muğla Valisi Çiçek, Çocukları Konakta Ağırladı

Muğla Valisi Çiçek, Çocukları Konakta Ağırladı

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Kurban Bayramı dolayısıyla çocuk evlerinde kalan bazı çocukları konakta misafir etti. Çocukları kapıda karşılayan hanımefendi Çiçek, çocuklarla yakından ilgilendi. Ziyarette Vali Amir Çiçek...

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Kurban Bayramı dolayısıyla çocuk evlerinde kalan bazı çocukları konakta misafir etti. Çocukları kapıda karşılayan hanımefendi Çiçek, çocuklarla yakından ilgilendi. Ziyarette Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek ile bayramlaşan çocuklara çikolata ve çeşitli yiyecekler ikram edildi.

    Çocukların ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Çiçek, "Bugün bayramın en güzel saatlerini yaşıyoruz. Konağa güzel evlatlarımızı getirdiniz bundan çok memnun olduk. Ne güzel bir bayram yaşattınız bize sağ olun. Çocuklar bu bayramı daha da canlandırdı. Konak şenlendi. Çocuklar bizim kalplerimiz. Bu çocukların her şeyi; annesi, babası, ağabeysi, kardeşleri biziz." ifadelerini kullandı.

    Amir Çiçek, zaman zaman çocukları kaldıkları evde ziyaret edeceklerini dile getirerek "Öncelikle yapacağımız şey onları mutlu etmek ve onlarla ilgili ne gerekiyorsa yapabilmek. Özellikle sevgi evi annelerimizin yaptıkları hizmetlerin sonucunda bu çocuklarımızın geleceğinin daha iyi olacağına inanıyorum. Büyüdüklerinde çocuklarımız belki de memleketimizin en iyi, en güzel yerlerinde görev alacaklar. Yaptıkları güzel şeylerden ilk annelerimiz yararlanacak. Çocuklarımız ilerde vatanına, milletine büyüklerine, çevresine iyi hizmet yapar, yararlı iyi evlatlar olurlarsa duaları size olacak. Bundan en büyük kazanç sizin olacak. O nedenle şanslısınız. Çocuklarımızın yetiştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah çocuklarımızı daha sağlıklı etsin. Nice bayramlara. Bütün çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

    Çocukları bayramın ilk günü konakta ağırlamaktan çok mutlu olduklarını ifade eden Hülya Çiçek ise "Allah çocuklarımızın bahtlarını güzel etsin. Bundan sonra akıllı fikirli, hepimize güzel, hayırlı evlatlar olsunlar. Bu çocukların annesi de babası da biziz. Elimizden geleni yapacağız. Onlar bizim toplumumuzun bir parçası. Olmazsa olmazı. Bizim var olma nedenimiz bu. Yapılması gereken şeylerden biri yapılmadıysa biz yapacağız. Bazı şeyleri öteleyebilir; yemeği, alışverişi bir gün geç yapabilirsiniz ama ihmal edilemeyecek tek şey var bizim çocuklarımız, engellimiz, yaşlımız, kimsesizlerimiz." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.