Müdürlük Mülakatında Elendi, Hakkını Allah’a Havale Etti

Müdürlük Mülakatında Elendi, Hakkını Allah’a Havale Etti

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde bir öğretmen girdiği müdürlük mülakatı sonucu için komisyon üyelerini Allah’a havale ederek sorulan soruların ve verilen cevapların birer örneğini istedi.17 Ekim’de Kahramanmaraş İl Milli Eğitim...

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde bir öğretmen girdiği müdürlük mülakatı sonucu için komisyon üyelerini Allah’a havale ederek sorulan soruların ve verilen cevapların birer örneğini istedi.

17 Ekim’de Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan mülakata giren öğretmen E.E. mülakattan 62,80 puan alınca komisyona itiraz için dilekçe yazdı. Yazdığı dilekçede sorulan sorularla ilgili bilgi isteyen öğretmen E, yapılan müdürlük mülakat ile ilgili hususların manevi hakkı öbür dünyada alınmak üzere Allah'a havale edilmesine ve hukuki haklarım saklı kalmak üzere 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında tarafıma verilmesini talep etti. 4 üniversite bitirdiği belirtilen E.'nin 40'dan fazla seminere katılığı ve iyi sicilinden dolayı 1 kademe ilerlemesinin olduğu, ilçe kaymakamlığı ve ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından 2 takdir, 3 teşekkür aldığı belirtildi. Müdürlük mülakatından 62,80 puan aldığını ve buna içerleyerek mülakatta sorulan soruları yazdığı dilekçede soru soran E. şunları dile getirdi:

"17.10.2014 tarihinde yapılan müdürlük mülakatına katıldım. Katılmış olduğum mülakatla ilgili olarak;

1- Mezkur mülakatta tarafıma sorulan sorularla ilgili olarak;

a- Birinci soru nedir, cevabı nedir?

b- İkinci soru nedir, cevabı nedir?

c- Üçüncü soru nedir, cevabı nedir?

d- Dördüncü soru nedir, cevabı nedir?

e- Beşinci soru nedir, cevabı nedir?

2- Mezkur mülakatta şahsımın sorulara vermiş olduğu cevaplarla ilgili olarak;

a- Birinci soruya vermiş olduğum cevap nedir? Cevabım doğru mudur yanlış mıdır?

b- İkinci soruya vermiş olduğum cevap nedir? Cevabım doğru mudur yanlış mıdır?

c- Üçüncü soruya vermiş olduğum cevap nedir? Cevabım doğru mudur yanlış mıdır?

d- Dördüncü soruya vermiş olduğum cevap nedir? Cevabım doğru mudur yanlış mıdır?

e- Beşinci soruya vermiş olduğum cevap nedir? Cevabım doğru mudur yanlış mıdır?

3- Mezkur mülakatta birinci soruya verdiğim cevaba komisyon üyelerinin her biri kaç puan vermiştir? (Her komisyon üyesinin verdiği puanın ayrı ayrı bildirilmesini talep ediyorum.)

4- Mezkur mülakatta ikinci soruya verdiğim cevaba komisyon üyelerinin her biri kaç puan vermiştir? (Her komisyon üyesinin verdiği puanın ayrı ayrı bildirilmesini talep ediyorum.)

5- Mezkur mülakatta üçüncü soruya verdiğim cevaba komisyon üyelerinin her biri kaç puan vermiştir? (Her komisyon üyesinin verdiği puanın ayrı ayrı bildirilmesini talep ediyorum.)

6- Mezkur mülakatta dördüncü soruya verdiğim cevaba komisyon üyelerinin her biri kaç puan vermiştir? (Her komisyon üyesinin verdiği puanın ayrı ayrı bildirilmesini talep ediyorum.)

7- Mezkur mülakatta beşinci soruya verdiğim cevaba komisyon üyelerinin her biri kaç puan vermiştir? (Her komisyon üyesinin verdiği puanın ayrı ayrı bildirilmesini talep ediyorum.)

8- Mezkur mülakatta sorulan sorulara vermiş olduğum cevapların doğruluğu veya yanlışlığı ile ilgili tutulan tutanaklar var mı? Eğer varsa birer örneğinin tarafıma verilmesini;

9- Mezkur mülakatla ilgili olarak kayıt alına alınmış kamera kayıtı var mı? Eğer varsa birer örneğinin tarafıma verilmesini;

17.10.2014 tarihinde yapılan müdürlük mülakatımla ilgili olarak yukarıda belirtilen hususların manevi hakkı öbür dünyada alınmak üzere Allah'a havale edilmesine ve hukuki haklarım saklı kalmak üzere 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında tarafıma verilmesini ayrıca mezkur mülakatta şahsıma verilen 62,80 puanın komisyonca tekrar incelenmesi hususunda gereğini arz ederim" CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.