Mudanya'da Chp'nin Aday Adayları Kahvaltıda Buluştu

Mudanya'da Chp'nin Aday Adayları Kahvaltıda Buluştu

Bursa'nın Mudanya ilçesinde CHP belediye başkan aday adayları, İl Başkanı Metin Çelik ve İlçe Başkanı Hüseyin Ihlamur’un katılımıyla kahvaltıda buluştu.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde CHP belediye başkan aday adayları, İl Başkanı Metin Çelik ve İlçe Başkanı Hüseyin Ihlamur’un katılımıyla kahvaltıda buluştu. Parti yöneticileriyle biraraya gelen aday adayları, Mudanya gündemini ve parti içi çalışmaları değerlendirdi.

Arnavutköy Yamaç Cafe'deki kahvaltıda, CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, amaçlarının, ekim ayı içerisinde sivil toplum örgütleri ile düzenlenecek toplantı öncesi strateji belirlemek olduğunu ifade etti. Çelik, daha önce köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek yapmış oldukları özel toplantıyı hatırlatarak, “Önümüzdeki günlerde bin 960 üyemiz ile Bursa’daki aday adaylarımızı bir araya getirmeyi düşünüyoruz. Muhtarlarımız dahil olmak üzere hepsini bir salonda toplayarak, aday adayı arkadaşlarımız belirli zaman dilimi içerisinde kendilerini tanıtıp projelerini anlatacaklar. Üyeler bazında bir eğilim yoklaması yapılacak, Mudanya’da bu yoklama ekimin sonuna kadar tamamlanmış olacak. Bu çalışmalar demokratik bir ortamda gerçekleşecek.” diye konuştu.

“DEMİRHİSAR CHP'NİN ADAYI DEĞİL”

Öte yandan, basın mensuplarının, Erol Demirhisar’ın CHP’den aday olup olamayacağı yönündeki soruya cevap veren İl Başkanı Metin Çelik ise “Erol Demirhisar, normal şartlarda partimize üye olup aday adaylığı sürecine katılabilirdi. Ancak şimdiye kadar böyle bir müracaatta bulunmamıştır. Mudanya belediye başkan adayının, 8 aday adayı arkadaşımızdan biri olacağı kesindir. Dışarıdan başka bir adayın gelmesi söz konusu olamaz.” dedi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.