Motorine gelecek zammın miktarı bir anda yükseldi! Bu gece dev zam var

Motorine gelecek zammın miktarı bir anda yükseldi! Bu gece dev zam var

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Motorine gelecek zammın miktarı ise bir anda yükseldi. İşte yeni zam oranı...

Akaryakıt piyasasındaki son gelişmeleri vatandaş yakından takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde benzin ve motorine gelecek zammın miktarı netleşmişti. Söz konusu zamma vatandaş tepki gösterse de artan girdi maliyetlerinden dolayı bu zamların devam edeceği belirtildi.

akarylakit.jpeg

DOLAR, BENZİN VE MOTORİNİ VURUYOR

Dünya piyasasında petrolün varil fiyatında yaşanan ani artış en çok Türkiye'yi olumsuz etkiliyor. Çünkü aynı zamanda dolar kurundaki artış devam ediyor. Dolar yükseldikçe benzin ve motorine ek zam geliyor. Kırılgan bir ekonomiye sahip olan Türkiye bu alanda ciddi sıkıntı yaşıyor.

benzin-ve-motorin.jpg

BENZİN VE MOTORİNE ZAM KESİNLİK KAZANDI

Geçtiğimiz günlerde benzin ve motorine gelecek zammın miktarı açıklanmıştı. Söz konusu açıklamalarda benzine litre başına 1 lira, motorine ise litre başına 1,5 lira zam geleceği belirtilmişti, Aradan 2 gün geçti ve motorine gelecek zammın miktarı bir anda yükseldi.

mazot.jpg

Edinilen bilgiye göre bugün gece saatlerinden itibaren motorine zam uygulanacak. Bahsi geçen motorin zammının miktarı ise litre başına 2 lira olarak belirlendi.

benzin11.jpg

MOTORİN ZAMMINA ZAM GELDİ!

Daha önce 1,5 lira olan motorin zammı bir anda 2 liraya yükseldi. Vatandaş söz konusu zamma daha fazla tepki gösterdi. Benzinin litre fiyatına gelecek zamda ise bir değişiklik yapılmadı. Motorine gelecek zamla birlikte motorinin litre fiyatı 40 lirayı aşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum