Motorcu yatırımlarla gücüne güç katıyor

Motorcu yatırımlarla gücüne güç katıyor

Konya’nın önde gelen otomotiv firmaları arasında yer alan Motorcu Otomotiv, 2019 yılında KİA'nın satış ve yetkili servisini alarak markasını güçlendirdi. Motorcu, Suzuki bayiliği ile yatırımlarını sürdürüyor

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak çalışmalarına devam eden Motorcu Otomotiv, yeni yaptığı anlaşma ile Suzuki’nin de bayiliğini ve yetkili servisini bünyesine kattı.
Uzun yıllardır Konya’da hizmet veren Motorcu Otomotiv, sektörünün öncü firmaları arasında yer alıyor. Kurulduğu ilk günden itibaren kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam eden Motorcu Otomotiv, yeni yaptığı yatırımlar ile emin adımlarla büyümeye devam ediyor.
Motorcu Otomotiv, yeni yaptığı anlaşma ile bünyesine KİA Bayiliği ve yetkili servis hizmetinin yanı sıra Suzuki Bayiliği ve yetkili servisini de kattı. 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmetini sürdüren Motorcu Otomotiv, gerçekleştirdiği birçok fırsat ve kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerini showrooma bekliyor.

2-2.jpeg

Motorcu Otomotivin bünyesini kattığı Suzuki Bayiliği ve yetkili servisi hakkında bilgi veren Motorcu Otomotiv Satış Pazarlama Müdürü Adem Ödev, “Suzuki birçok özelliği ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Suzuki modelleri şehir içi kullanımda son derece pratik, hem de arazide üstün performansı ile önde gelen araç markaları arasında yer alıyor. Karbon ayak izini azaltan Suzuki, Akıllı Hibrit Teknolojisi ile de eşsiz bir sürüş deneyimini kullanıcılarına sunuyor” dedi. Ödev şunları söyledi: “Aynı zamanda kişiselleştirilebilen tasarımı ve otomobillerimizin içerisinde iken fark edeceğiniz özgürlük hissini de unutmamak lazım. Suzuki’nin benimsediği kalite, sportiflik ve takım ruhu gibi değerler, bizlerin yanı sıra otomobil kullanıcılarımızı da heyecanlandırıyor. Marka olarak müşterilerimize, günlük hayatlarını kolaylaştıran, pratik ve kompakt otomobiller sunuyor. Tüm Konyalı hemşerilerimizi bu eşsiz deneyimi gözlemlemeleri için Motorcu Otomotiv’e bekliyoruz.”

HAMDİ BUĞUR

2-3.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum