Motodrag heyecanı Konya’da yaşandı

Motodrag heyecanı Konya’da yaşandı

Türkiye Motodrag Şampiyonası’nda 3. Ayak yarışları Konya’da düzenlendi. Yarışlar görsel anlamda izleyenlere müthiş heyecanlar yaşattı

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Saraçoğlu Spor Tesisleri Drag Pistinde yapılan şampiyonada sporcular 400 metre uzunluğundaki pistte büyük mücadele verdiler. Süper Street ve Pro Street sınıfında mücadele eden Manisa Motosiklet Kulübü sporcusu Kamil Kırbaş 08.324 ve 300Pro sınıfında Manisa Motosiklet Kulübü sporcusu İbrahim Nişli 12.645 ile sınıflarında rekorlara imza attılar.

Konya Saraçoğlu Drag Pisti’nde yapılan yarışlar sonunda;

Süper Street sınıfında Kamil Kırbaş (MSKM) birinci olurken, Caner Kit (MESK) ikinci ve Oğuz Bor (EMK) üçüncü sırada yer aldı. Pro Street sınıfında Kamil Kırbaş (MSKM) ikinci kez ödül kürsüsünün en tepesine çıktı. Kırbaş’ı İsmail Yeksek (MESK) ve Orhan Akkaya (MESK) takip etti. Street2 sınıfında Hikmet Mızrak (MESK) birici, Hazar Şengül (SMK) ikinci ve Burak Yıldırım’da (EMSK) üçüncü oldu.

Street600 sınıfında Orhan Karabaş (KMK) ilk sırada yer alırken, İbrahim Çal (SMK) ikinci ve Cafer Çömlek’te (BBSK) üçünlüğü elde etti. Street750 sınıfında Furkan Özdemir (MESK) birinci, Emirhan Şengül (SMK) ikinci ve Metin Çal (SMK) üçüncü sırada yer aldı. Standart1 sınıfında Selman Bakaner (SMK) birinci, Yunus Ceylan (MESK) ikinci ve Serkan Arıkan (KNN54) üçüncü oldu. Standart2 sınıfında Adem Aksoy (MESK) ödül kürsüsünün ilk basamağına, Hüseyin Coşkun (MESK) ikinci ve Ayhan Başoğlu’da (MESK) üçüncü basamağına çıktı.

Bayanlar Kupası’nda Nazlıcan Bilim (MESK) birinciliği elde ederken, Zübeyde Avşar (SMK) ikincilikte kaldı. 300Pro sınıfında İbrahim Nişli (MSMK) birinci, Süleyman Kartaşmış (KMK) ikinci ve Osman Göçmen’de (AEMK) üçüncü oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.