“miraç En Güzel Hediyedir”

“miraç En Güzel Hediyedir”

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında Allah’ın kullarına hediye ettiği kandil gecelerinde manevi dünyamızın aydınlandığını söyledi.Düzce Belediye Başkanı...

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında Allah’ın kullarına hediye ettiği kandil gecelerinde manevi dünyamızın aydınlandığını söyledi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Bu gece bizlere mübarek Ramazan-ı Şerif´i müjdeliyor. Cenab-ı Hakk´ın kullarına hediye ettiği bu mübarek kandil gecesi, manevi dünyamızı aydınlatıyor, birliğimizi, dirliğimizi, düzenimizi, bereketimizi, mutluluk ve sıhhatimizi arttırıyor. Sevgili Peygamberimizin, hadis-i şeriflerini, mesajlarını anlamak ve hatırlamak için önemli bir fırsat sunuyor. Sevgili Peygamberimizin, Yaradan´ın huzuruna yükseldiği, İslam dinin fazileti, imanın direği olan namaz ibadetimizin bizlere lütfedildiği o günün hürmeti ile tüm İslam Aleminin mübarek Miraç Kandili´ni kutluyor, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan-ı Şerif´e ulaşmayı niyaz ediyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.