Miniklerden coşkulu kutlama

Miniklerden coşkulu kutlama

Konyada hizmet veren, Çocuk Rüyası Kreşi ve Gündüz Bakım Evi düzenlediği etkinlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Kutlu Doğum Haftasını coşkulu bir şekilde kutladı

Konya’da hizmet veren, Çocuk Rüyası Kreşi ve Gündüz Bakım Evi düzenlediği etkinlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Kutlu Doğum Haftası’nı coşkulu bir şekilde kutladı.

 

Çocukların, ailelerin, kreş personelleri ve öğretmenlerinin katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne olurken veliler de geceye yoğun ilgi gösterdi. Meram Fen Lisesi yakınlarında yer alan Aymanas Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen 23 Nisan ve Kutlu Doğum Haftası etkinliği saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kreşin kurucusu Fatma Varol, açılış konuşmasında okul öncesi eğitimin önemine değindi. Sosyal aktiviteler ve oyunların yanı sıra dini eğitiminde çocuk gelişiminde önemli bir rol oynadığını belirten Varol, bu tür etkinliklerde görev alan çocukların kendilerine güvenlerinin arttığını ve kendilerini ifade etmede daha başarılı olduklarını söyledi.

Özel günlerde yapılan etkinliklerin çocukların fiziksel, zihinsel ve sosyal yönden gelişmelerine büyük katkı sağladığını vurgulayan Çocuk Rüyası Kreşi Sahibi Fatma Varol, “Çocuklara okul öncesi eğitimde öğrenmesi gereken her bilgiyi itina ile vermeye gayret ediyoruz. Özel günlerde çocuklarımızı tatbiki olarak eğitirken hayata adapte olmaya çalışan çocuklarımızın zihinlerini her zaman geniş tutmaya çalışıyoruz” dedi. Açılış konuşmasının ardından çocuklar 23 Nisan ve Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine dair şiirler ve Peygamberimizin (s.a.v) sözlerini okudular. Çocuk Rüyası Kreş ve Gündüz Bakım Evi çocukları özel hazırlanmış kıyafetlerle şarkı, şiir ve dans gösterileri yaptılar. Minikler, sahnede renkli görüntüler oluştururken, çocukları veliler de heyecanla izledi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.