Minikler Futsal Turnuvasında Ş.ibrahim Soysal İöo Şampiyon Oldu

Minikler Futsal Turnuvasında Ş.ibrahim Soysal İöo Şampiyon Oldu

Mersin'in Mut ilçesinde yapılan ilkokullar arası minikler futsal turnuvasında Şehit İbrahim Soysal İlköğretim okulu şampiyon oldu.12 okulun katıldığı minikler futsal turnuvası Mut kapalı spor salonunda gerçekleşti. Futsal’da tüm rakiplerini...

Mersin'in Mut ilçesinde yapılan ilkokullar arası minikler futsal turnuvasında Şehit İbrahim Soysal İlköğretim okulu şampiyon oldu.

12 okulun katıldığı minikler futsal turnuvası Mut kapalı spor salonunda gerçekleşti. Futsal’da tüm rakiplerini yenen Şehit İbrahim Soysal İlköğretim Okulu takımı finalde Gazi İlköğretim okulu ile karşılaştı. Her iki takımın seyircileri takımlarını maç boyuncu destekledi. Finalde her iki takımının oyuncuları iyi mücadele etmesine rağmen, maçın sonucu 1-1 sone erdi. Daha sonra maç penaltılara kaldı. Penaltılarda Şehit İbrahim Soysal İlköğretim Okulu takımı oyuncularından Fethullah Talha Ülbeki ile başarılı file bekçisi İlyas Uçtu’nun attığı gollerle Gazi İlköğretim Okul takımını 2-1 yenmeyi başardı. Turnuva sonunda şampiyon olan Şehit İbrahim Soysal İlköğretim okulu takımı oyuncuları sevinçlerini beden eğitimi hocası Engin Atış ile paylaştı.

İlçe Eğitim Müdürü Harun Gergin, turnuvada ilk dörde kalan takım oyuncularını tebrik ettikten sonra, futsalda şampiyon olan Şehit İbrahim Soysal İlköğretim okulu takımı kaptanı İlyas Uçtu’ya kupayı verdi.

Burada bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, futsal turnuvasında ter döken tüm öğretmen ve öğrencileri kutladığını söyledi. Gergin, amaçlarının yapılan sportif faaliyetlerle bir çok yeteneğin ortaya çıkarmak ve öğrencilerin kendilerine olan özgüvenini kazandırmak olduğunu belirterek, yapılan sosyal faaliyetlerin öğrencileri derslerine de olumlu bir şeklide yansıyacağını düşündüklerini kaydetti.

Şehit İbrahim Soysal İlköğretim okulu takımı beden eğitim hocası Engin Atış, bu turnuvaya kasım ayından bu yana öğrencileri ile birlikte çok iyi çalıştıklarını belirterek, emeklerinin karşılığını şampiyon olarak görmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Okulun bir çok sportif alanda mücadele verdiğini anlatan Atış, ”Atletizmde ilçe birincisi olduk. Çocuk oyunlarda bir çok başarıya imza attık. Bugün güçlü bir takım olan gazi ilköğretim okulunu yenerek futsal’da şampiyon olduk. Bize destek veren başta okul müdürü ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim. Ve turnuva sonunda şampiyonluğu okulumuza kazandıran tüm oyuncularımı gönülden kutluyorum. Derslerinde de aynı başarıyı yakalamalarını istiyorum.” diye konuştu.

Okul Müdürü Nihat Umucu da okulumuzu futsal turnuvasında şampiyon yaparak, kupayı bize kazandıran başta Engin hocama ve öğrencilerimizin başarılarını kutladığını söyledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.