Minik yetenekler Sille’de kendilerini gösterdi

Minik yetenekler Sille’de kendilerini gösterdi

Sille İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri, düzenledikleri yıl sonu gecesinde sundukları gösterilerle büyük beğeni topladı.

2009-2010 Eğitim öğretim yılında açılan ve ilk yılında büyük başarı gösteren Sille İlköğretim Okulu Anasınıfı’nın öğrencileri yaptıkları etkinliklerle ne kadar yetenekli olduklarını ortaya koydu. Sille İlköğretim Okulu yöneticileri, “Okul binasının yetersizliği yüzünden okula 50 metre uzaklıktaki düğün salonunun alt katına kurulan anasınıfı binası, Konya’da bulunan çoğu anasınıfının imkanlarından daha iyisine sahip. İki ay önce üniversite öğrencileri bir kampanya başlatarak Sille’deki anasınıfı öğrencilerine eğitim araçları, kitaplar ve oyuncaklar alıp bu minicik kalpleri sevindirdiler. Evlerinde lüks imkana sahip olmayan bu miniklerin sevinmesi, herkesi mutlu etti” dedi.
Sema gösterisinden sıra gecesine, kına gecesinden Kafkas dansına daha bir çok gösterilerin sunulduğu etkinliğin finalinde minikler giydikleri cüppe ve keplerle anasınıfı andını okuduktan sonra keplerini havaya fırlatarak anasınıfından mezun oldu. Gösterdikleri üstün performansla büyük beğeni toplayan minik yetenekler, kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnundu. Programa Selçuk Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri de anasınıfı öğrencilerine yaptıkları çalışmalarda yardımcı oldu. Programın sonunda anasınıfı öğretmenlerine, öğrenci velileri tarafından plaket takdim edildi. Gece, bundan sonraki yıllarda da mezuniyet programlarının devam ettirilmesi dilekleri ile son buldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.