Minik öğrencilerin okuma sevinci

Minik öğrencilerin okuma sevinci

Özel Diltaş İlköğretim Okullarının minik öğrencileri okuma sevinci yaşıyor

Özel Diltaş İlköğretim Okulları’nın minik öğrencileri okuma sevinci yaşıyor. Okuma ve yazmayı öğrenen öğrenciler mutluluklarını öğretmenleri ve aileleriyle birlikte Özel Diltaş Sosyal Tesisleri Konferans Salonu’nda düzenlenen şenliklerle kutluyor. İki hafta sürecek olan etkinliklere minik öğrencilerin aileleri ve çok sayıda davetli katıldı. Kolejin konferans salonunda yapılan kutlama programında sevinçlerini anne, baba ve öğretmenleriyle paylaşan öğrencilere tören sonrasında, “Okuma Yazma Başarı Belgesi” verildi. Okulda düzenlenen programda minikler, hazırladıkları şarkı, şiir ve İngilizce, Türkçe olarak sergiledikleri “Pamuk Prenses” oyunu ile  davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattılar.
Öğrencilerin okuma ve yazmaya geçmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Meram Özel Diltaş İlköğretim Okul Müdürü Mustafa Bekmezci ve Selçuklu Özel Diltaş İlköğretim Okul Müdürü Emine Çini, emeği geçen bütün öğretmen ve velilere teşekkür etti. Çini, törende yaptığı açılış konuşmasında, okumanın önemine değindi. Mustafa Bekmezci ise konuşmasında Diltaş Eğitim Kurumları’nın başarısının herkes tarafından bilindiğini ve bu başarılarda öğrenci yeteneğinin, sorumlu ailelerin payının büyük olduğunu ifade etti.

 Sahne ışıkları altında birbirinden güzel oyunlar sergileyen minik Diltaşlılar, gelecekte daha başarılı ve yetenekli olacaklarının sinyalini de verdiler.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.