Minik Kediyi İtfaiye Kurtardı

Minik Kediyi İtfaiye Kurtardı

Aksaray’da iplere takılan ve kurtulmak için çırpındıkça iplere dolaşan yavru kedi, iplere sarılı halde mahsur kaldı. Yavru kedinin çığlığını duyan vatandaşlar, sıkıştığı yerden kurtarmak istediler, ancak canı yanan ve hırçınlaşan...

Aksaray’da iplere takılan ve kurtulmak için çırpındıkça iplere dolaşan yavru kedi, iplere sarılı halde mahsur kaldı. Yavru kedinin çığlığını duyan vatandaşlar, sıkıştığı yerden kurtarmak istediler, ancak canı yanan ve hırçınlaşan kedinin saldırgan tutumu sebebiyle başarılı olunamadı.

Durumun bildirilmesi üzerine; Aksaray Belediyesi itfaiye ekipleri hemen harekete geçerek kısa sürede olay yerine geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, yavru kediye, dolaştığı iplerden kurtulması için hemen müdahalede bulundu. Önce sakinleştirilen yavru kedi, daha sonra 3 itfaiye görevlisinin titiz çalışması sonucu dolaştığı iplerin arasından kurtarıldı. Vatandaşlar itfaiye ekiplerine, bu özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Kurtarılan yavru kedi, su ve yemek ihtiyaçlarının karşılanmasının ardından doğal yaşama bırakıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.