Minibüs Kazası Sonrası Yaşananlar Cep Telefonunda

Minibüs Kazası Sonrası Yaşananlar Cep Telefonunda

Eyüp’te freni boşalan yolcu minibüsü, kontrolden çıkarak bir gecekonduya girdi. Kazada 7 kişi yaralandı. Olay sonrası yaşanan panik, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Minibüsün sürücüsü ve gecekondunun sahibi olayı an...

Eyüp’te freni boşalan yolcu minibüsü, kontrolden çıkarak bir gecekonduya girdi. Kazada 7 kişi yaralandı. Olay sonrası yaşanan panik, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Minibüsün sürücüsü ve gecekondunun sahibi olayı an be an anlattı.

Kaza İslambey Caddesi’nde yaşandı. İsmet D.’nin kullandığı Eyüp Sultan-Metro hattında çalışan 34 M 0605 plakalı yolcu minibüsünün rampadan inerken freni boşaldı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine önce önündeki araçlara çarpan minibüs daha sonra yol kenarındaki bir gecekonduya girdi. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çevredeki hastanelere sevk edildi.

Olay sonrası yaralanan vatandaşlar yere saçıldı. Sağlık ekipleri yerde yatan yaralılara uzun süre müdahale etti.

Evine minibüs giren gecekondunun sahibi Muzaffer Usta, ayakkabılarını bağlarken olayın meydana geldiğini söyledi.

Minibüsün sürücüsü İsmet D. ise, aracının freninin patladığını kaydederek, önce önünde bulunan bir otomobile çarptığını daha sonra gecekonduya vurduğunu ifade etti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.