Milyonlarca vatandaşa 150 bin lira faizsiz kredi verilecek! İşte detaylar

Milyonlarca vatandaşa 150 bin lira faizsiz kredi verilecek! İşte detaylar

Türkiye'de faizsiz kredi almak isteyen vatandaşlara büyük müjde verildi. Buna göre şartları sağlayanlara 150 bin lira faizsiz kredi verilecek.

Ekonomik krizin etkileriyle vatandaşın finansman ihtiyacı arttı. Belirli ihtiyaçlar için kredi arayışı içine giren vatandaşlara müjdeli haber verildi. Buna göre 150 bin lira faizsiz kredi desteğinin detayları belli oldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı genç girişimciler için devlet desteği sağlıyor. Bakanlık, faizsiz, geri ödemeli 150 bin TL'ye kadar kredi imkanı sundu. Hem iş kurmak hem de ekonomik destek sağlamak için gençler bu destekten faydalanabilecek.

BAKAN MAHİNUR GÖKTAŞ MÜJDEYİ DUYURDU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, ülkemizdeki genç girişimcilere yönelik destek sağlanacağını açıkladı. Açıklamasında iş kurmak isteyen gençler için yeni destek programını duyurdu. Böylece kendi işinin sahibi olmak isteyen gençler, 150 Bin TL'ye kadar faizsiz şekilde geri ödemeli kredi imkanını kullanabilecek.

Genç girişimcilerin hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanan destek programı, ekonomik krizle mücadele eden birçok kişi için umut ışığı oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2024 yılında bu programı daha da genişletmeyi ve daha fazla gence ulaşmayı hedefliyor. Bakan Göktaş, bütçe görüşmelerinde bakanlığın yaptığı projeleri ve 2024 vizyonunu anlattı.

150 bin lira faizsiz kredi alabileceğini öğrenenler ise bu durumu memnuniyetle karşıladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.