Milyonlarca sürücünün kullandığı bu yollar ulaşıma kapatıldı

Milyonlarca sürücünün kullandığı bu yollar ulaşıma kapatıldı

Türkiye'de milyonlarca sürücünün kullandığı bu yıllarda çalışma var. İşte güncel yol durumu bülteni...

5 Eylül 2024 tarihi itibarıyla karayollarında son durumlar belli oldu. Trafik yoğunluğu, kazalar, yol çalışmaları ve kapalı yollar hakkında detaylı bilgiler haberimizde...

YOL ÇALIŞMASI YAPILAN YERLER BELLİ OLDU

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

otoban-3.webp

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Abant-Kaynaşlı kavşakları (Bolu Dağı Tüneli dahil) İstanbul İstikametinde tünel portal yapısını uzatma ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle sürücüler Abant Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendirilerek, Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar otoyola giriş yapabiliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Sevindikli-İzmit kavşakları kuzey taşıma yolunda (Ankara-İstanbul istikameti) bakım ve onarım çalışması nedeniyle bant aktarımı yapılacak. Çalışma süresince trafik akışı Güney taşıma yolundan (İstanbul-Ankara istikameti) iki yönlü sağlanacak.

otoban-2.webp

TAG Otoyolu'nun Aslanlı Tüneli ile Nurdağı Kavşağı arasında deprem hasarlarının giderilmesi ve üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle 5-7. kilometrelerde bant aktarımı yapılarak, ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü gerçekleştiriliyor.

Trabzon-Gümüşhane il sınırı-Gümüşhane yolunun 28. ile 44. kilometrelerindeki Taşocağı, K 1 Kolu, T 1 ve T 3 tünellerinde yapılan drenaj sistemleri bakım onarım çalışması dolayısıyla saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülüyor.

Nevşehir-Aksaray yolunun 30-42. kilometrelerinde yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.
Kırıkkale-Kırşehir yolunun 13-14. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle

Kırşehir-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatılarak ulaşıma Kırıkkale-Kırşehir istikametinden gidiş ve geliş olarak izin veriliyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun İnegöl-Bozüyük istikametinin 22-24. kilometreleri asfalt yenileme çalışmaları dolayısıyla trafiğe kapatılarak ulaşım İnegöl-Bursa istikametinden iki yönlü sağlanıyor.

Tatvan-Bitlis, Tatvan-Ahlat yolunun 35-36. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden kontrollü devam ediyor.
Gölköy-Mesudiye yolunun 46.-47. kilometrelerinde yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum