Milli Görüş bir filiz daha veriyor

Milli Görüş bir filiz daha veriyor

Merhum Erbakan’ın danışmanı ve Milli Görüş teorisyenlerinden Prof. Dr. Mete Gündoğan yeni bir oluşum için kolları sıvadı.

İstanbul 1. Bölge’den bağımsız olarak seçime giren merhum Necmettin Erbakan’ın danışmanı ve Milli Görüş teorisyenlerinden Prof. Dr. Mete Gündoğan sandıktan umduğu neticeyi alamasa da, şimdi yeni bir oluşum için kolları sıvadı. Türk siyasi hayatının, Ramazan sonrası yeni bir Milli Görüş partisi ile daha tanışması bekleniyor.

YENİDEN ‘ADİL DÜZEN’...

Mikro ve makro ekonomi üzerine uzmanlığı bulunan ve ‘Borca Dayalı Para Sistemi’ ile mevcut ekonomi politikalarına ağır eleştiriler getiren Gündoğan, mevcut partilerin tamamının bu yanlış sisteme mahkum; kendilerinin ise yepyeni bir ekonomi modeli ile ‘Adil Düzen’i sağlamaya talip olduklarını kaydetti. Mevcut ekonomik düzene karşı bir ‘isyan ateşi’ başlatacaklarını duyuran Gündoğan, “Korkacak bir şey yok, yılacak bir şey yok. Bu finans kapitalin canı cehenneme... Bunların hepsini devireceğiz” şeklinde iddialı konuştu. 

40’IN ÜZERİNDE ŞEHİRDE ÖRGÜTLENME TAMAM!

7 Haziran seçimlerinin başlatacakları hareket için bir ‘parantez’ niteliği taşıdığını, asıl mücadelelerine Ramazan ayı ve sonrasında gerçekleştirecekleri istişare çalışmaları ile başlayacaklarını kaydeden Gündoğan, “Bütün zaferler bir adamın haykırışıyla başlar. Gelin sesime ses verin” diyerek vatandaşlara saflarına katılma çağrısı yaptı. Gündoğan, hazırlık sürecini 40’ın üzerindeki ildeki ve yurtdışındaki kadroları ile temas halinde yürüteceklerini vurguladı. Gündoğan, konferans ve istişare toplantılarımıza Erzurum’dan başlatacaklarını söyledi.

untitled-1-230.jpg

Prof. Dr. Mete Gündoğan, geçtiğimiz aylarda küresel kapitalizme karşı ‘Milli’ bir duruşun oluşması için ‘Özünü Unutma, Küçük Bir İşaret Ver’ isimli bir kampanya başlatmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.