Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz'a veda yemeği

Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz'a veda yemeği

Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğinde görevlendirilen Aksaray Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz için veda yemeği düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğinde görevlendirilen Aksaray Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz için veda yemeği düzenlendi.
     Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu'nun ev sahipliği yaptığı yemeğe Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, Belediye Başkanı Nevzat Palta, Vali Yardımcıları Abdulkadir Demir, Hüdayar Mete Buhara, Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Defterdar Ali Aykaş, Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, İş adamı Orhan Ağaçlı ve davetliler katıldı.
     Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu yaptığı konuşmasında, Aksaray'da sınıf mevcutlarının Türkiye ortalamasından daha iyi durumda olduğunu okulların bina bakımından da daha iyi duruma getirildiğini söyledi.
     İnsanların gönlünü zihnini takviye etmek için çalıştıklarını ifade eden Vali Alimoğlu, Aksaray'da öğrencilerin daha iyi okuması için gayret ettiklerini bunu da başta Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz ve eğitim çalışanları ile birlikte yürüttüklerini ifade ederek, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz'ın en çok kitap taşıyan Milli Eğitim Müdürü olduğunu bu işleri yaparken de zevk aldığını söyledi.
     Vali Alimoğlu, ''Aksaray'ı ziyaret eden Sayın Cumhurbaşkanımız da ifade ettiği gibi, Aksaray da bir ahenk tutturmaya ve bunu sürdürmeye çalışıyoruz. Tek başına kimse bir şey değildir. Orkestranın çoğunluğu, hepsine yakını güzel çalarsa daha iyi oluyor. Buna gayret ve dikkat ettik. Büyüklerimiz bunu fark ediyor ve dikkat ediyorlar. Bu ahengin içinde herkesin payı var. Milli Eğitim Müdürümüz işine titiz ve dikkatli bir arkadaşımızdır'' diye konuştu.
     Aksaray'da eğitimin daha iyi bir seviyeye gelmesi için önemli çalışmalar yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Nevzat Palta, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz'a yeni görevinde başarılar diledi.
     Veda yemeğine katılanlar, Milli Eğitim Müdürü hakkında duygu ve düşüncelerini ifade ederken Yılmaz'a sağlık ve başarı dileklerini iletti.
     Aksaray Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz da yaptığı konuşmasında veda yemeğini tertipleyen Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu'na teşekkür etti.
     Yılmaz, ''Son üç yılda sayın valimiz tarafından eğitim de önemli çalışmalar yapıldı. Öğrencilerimizin kitapla tanışmalarını sağlamak, daha çok ve anlayarak kitap okumaları için önemli çalışmalar yapıldı. Okul kütüphaneleri zenginleştirildi. Sayın Valimiz tarafından yürütülen proje ile öğrencilerimiz kitap okumaya, kitap seçmeye okuduklarını anlamaya başladı. Bu bir ağaç gibi bunun meyvelerinin birkaç yıl sonra göreceğiz'' dedi.
     Yılmaz, Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliğinde görevlendirildiklerini belirterek evinin Aksaray'da bulunduğunu, artık Aksaraylı olduğunu sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.