Milletvekillerinden birlik mesajı

Milletvekillerinden birlik mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Teşkilatı, 15 İl Koordinasyon Toplantısını gerçekleştirdi.

Konya’nın yatırımları, AK Parti İl Teşkilatı’nın çalışmaları ile 12 Haziran’da yapılacak Genel Seçimleri’nin ele alındığı toplantıda AK Parti Konya milletvekilleri, adaylık süreci, genel seçimler ve Türkiye’nin 2023 Vizyonu hakkında önemli açıklamalar yaptı.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya milletvekilleri ve belediye başkanları katıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda Konya’nın tamamlanan devam eden ve planlanan yatırımları, kentin sorunları, belediye ve il özel idare çalışmaları ile AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın 2011 Seçim stratejisi ve yol haritası masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya milletvekillerinin Konya’da büyük hizmetlere imza attıklarını dile getirdi. Sorgun, “Tüm milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Konyalı hemşehrilerimiz yatırım ve hizmetlerini asla unutmaz. Malumunuz Türkiye 12 Haziran’da seçime gidiyor. 11 Nisan’da da adaylarımız belli oldu. Listede yer alan ve alamayan milletvekillerimizle yine hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Onların bilgi birikimi ve tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz” dedi.

 

“ADAY OLAMASAK DA KONYA İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

 

2011 Genel Seçimleri, adaylık süreci ve Türkiye’nin 2023 Vizyonu’nu değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü de, 8 yılda AK Parti iktidarının Türkiye’ye ve Konya’ya çok büyük hizmetler yaptığını bildirdi. Güçlü; “Bu seçimde bize ne görev düşerse yapmaya hazırız. Her zaman il teşkilatımızla birlikteyiz. Seçim çalışmalarını son güne kadar birlikte yürüteceğiz” dedi. Aday adaylığı ve adaylık sürecini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ise adaylığın bir nasip işi olduğunu dile getirdi. Erdem, “Sonuçta bu bir bayrak yarışı. Biz bu süreci hep birlikte yürüteceğiz. Bize ne görev verilirse layıkıyla yapmaya çalışacağız” diye konuştu. AK Parti iktidarının Türkiye’ye önemli hizmetler kazandırdığını söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Hasan Angı, kurucu il başkanlığı ve milletvekilliği boyunca Konya için çalıştığına vurgu yaptı. 12 Haziran Seçimleri’nin sadece Türkiye için değil tüm dünya için de büyük bir anlam taşıdığının altını çizen Angı, “Yeni bir dünya kuruluyor. Türkiye de yerini almak üzere. Bu anlamda 12 Haziran’ı önemsiyoruz. Dolayısıyla seçim sürecinde biz dahil herkese büyük görevler düşüyor” dedi. AK Parti Konya Milletvekili Özkan Öksüz de 3 dönem milletvekilliği yaptığını hatırlattı ve bu süreçte Konya’nın hak ettiği hizmetleri kazandırdıklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.