Milletvekili Dülger’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlaması

Milletvekili Dülger’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlaması

AK Parti Kilis milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, 23 nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.Milletvekili Dülger, mesajında tüm ülkede Milli bağımsızlığın, demok...

AK Parti Kilis milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, 23 nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Dülger, mesajında tüm ülkede Milli bağımsızlığın, demokrasi ve cumhuriyetin güvencesi olarak nitelediği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 96. Yıl dönümünü kutlamanın sevin ve gururu yaşandığının belirtti. Dülger, “Olağanüstü şartlarda oluşan ve Kurtuluş Savaşımızın mucizevi mücadelesine yön veren kararların alındığı çatı olan TBMM’ nin kuruluş gününü çocuklara adayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vatanımızın bağımsızlığı uğruna verilen kutsal mücadelenin nesilden nesile aktarılması suretiyle sürekli hafızalarda tutulmasının önemine vurgu yapmıştır. Tüm dünya çocuklarının katılımıyla kutlanılan ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının gelecekte ulusları yönetecek ve yönlendirecek olan nesilleri ortak bir coşku etrafında bir araya getirmesi münasebetiyle dünya barışına da katkısı yadsınamaz. Bu duygu ve düşüncelerle Ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyor, TBMM’nin kuruluşunda ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.