Milletvekili Demir: 76 Milyonu Kardeş Sayan Bir Anlayışımız Var

Milletvekili Demir: 76 Milyonu Kardeş Sayan Bir Anlayışımız Var

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti'nin, milletin istemediği bir şeyi yapmayacağını söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti'nin, milletin istemediği bir şeyi yapmayacağını söyledi. Demir, "76 milyonu kardeş sayan bir anlayışımız var. Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevisi, Sünnisi hepsi bizim vatandaşımız. Ülkedeki gelişmeleri görenler, karanlık işler yapmaya çalışıyorlar, fakat başaramayacaklar." dedi.

AK Parti Ayvacık İlçe Teşkilatı'nca Güler Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan Milletvekili Demir, "Mısır, milli bir direniş gösteriyor. İnşallah Mısır'da demokrasi yerleşecek ve darbe dönemleri bu gibi ülkelerde bitecek." dedi.

76 MİLYON KARDEŞİZ

Gezi Parkı olayları nedeniyle yaşanan olaylara da değinen Milletvekili Demir, "Kimsenin yaktığı ateş yanına kalmaz. AK Parti olarak talimatı milletten alırız. Seçimler sokakta değil, sandıkta kazanılır. Kimsenin 'git' demesiyle gitmeyiz. Bugüne kadar şapkasını alıp gidenler oldu. AK Parti'yi de öyle sandılar ama biz talimatı milletten aldık. İsterse milyonlar sokağa dökülsün, demokrasi ve hukuk çerçevesinde ne yapılması gerekiyorsa biz onu yaparak milletimize hizmet ederiz. 76 milyonu kardeş sayan bir anlayışımız var. Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevisi, Sünnisi hepsi bizim vatandaşımız. Ülkedeki gelişmeleri görenler, karanlık işler yapmaya çalışıyorlar, fakat başaramayacaklar." diye konuştu.

AYVACIK İHL'YE MESAJLA DESTEK

Türkiye'de eğitimden sağlığa, yerel yönetimlerden ekonomiye kadar her alanda destan yazıldığını belirten Milletvekili Demir, özellikle eğitim konusuna dikkati çekti. Hızla okullaşılması gerektiğine dikkati çeken Demir, Ayvacık'ta yapımına başlanacak olan İHL'ye herkesin destek vermesini istedi. Ayvacık İHL yazıp 3072'ye bir mesaj atarak herkesin 5 TL bağışta bulunabileceğini söyleyen Demir, "Devlet ve millet el ele vererek bu okullarımızı bitirip, çocuklarımıza teslim edeceğiz. Onların yarınları için bizim bugünden çok çalışmamız gerekiyor. Elde edilen başarıların altında milletin imzası var. Biz bunun farkındayız, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Konuşmasını tamamlayan Milletvekili Demir'e programa katılan partililer büyük ilgi gösterdi. Programda, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe de birer konuşma yaparak, katılımcılara hitap etti.


CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.