Milletvekili Başer: Yozgat, Tarihinde En Büyük Yatırıma Kavuşacak

Milletvekili Başer: Yozgat, Tarihinde En Büyük Yatırıma Kavuşacak

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, ilde 20 Ağustos Salı günü Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımı ile 475 yataklı Yozgat Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin temelinin atılacağı.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, ilde 20 Ağustos Salı günü Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımı ile 475 yataklı Yozgat Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin temelinin atılacağını belirtti. Milletvekili Başer, bu proje ile Yozgat’ın tarihinde en büyük yatırıma kavuşmuş olacağını söyledi.

Milletvekili Yusuf Başer, yaptığı açıklamada, kamu özel ortaklığı modeli ile Türkiye'de tamamlanan ilk hastanenin Yozgat Eğitim ve Araştırma Hastanesi olacağını kaydetti. Başer, "Özel sektör tarafından 275 milyon TL'lik yatırım ile Yozgat tarihinde bugüne kadar yapılmış en büyük yatırım olacak. Fiziki ve genel durumu bakımından son derece modern cihazlarla dontılacak olan 475 yatak kapasiteli hastanemizde 200 adet tek kişilik oda, 100 adet çift kişilik oda, 8 adet tek kişilik VIP odanın yanı sıra endoskopi, radyoloji, nükleer tıp, ameliyathane, anjiyo, acil, diyaliz, fizik tedavi, sterilizasyon, ileri patoloji, ketem ve kemoterapi birimleri, 132 poliklinik ve 15 adet ameliyathane bulunacak. Hastanemiz ilimizin yanı sıra bölgeye de sağlık hizmeti sunacak. İnşallah 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde, 24 ay gibi kısa bir sürede Yozgatımıza eğitim ve araştırma hastanemizi kazandıracağız." dedi.

    Milletvekili Başer, AK Parti Genel Merkezi tarafından ABD’deki bir programa katılmak üzere görevlendirildiğini bu yüzden 20 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek olan temel atma törenine katılamayacağını ifade etti. Başer, "Hastanemizin Yozgat’a kazandırılacak olmasında emeği geçen başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, olmak üzere, Meclis Başkanımız Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ ve Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’na teşekkür ediyoruz." diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.