Milletin emanetini teslim ettik

Milletin emanetini teslim ettik

Merkezi Konyada bulunan Her Yerde Adalet Platformu üyeleri önceki gün Milletin Hazırladığı Yeni Anayasa' isimli çalışmayı Anayasa Komisyon Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu'ya teslim etti

Platform üyeleri Prof. Dr. Burhan Kuzu ile görüşerek yeni anayasa yapım sürecinde parlamentoya katkı sunmak amacıyla yaptıkları faaliyetleri anlattı. Prof. Dr. Kuzu, bu güne kadar yapılmış çalışmalardan farklı bir çalışma ile sürece katkı sunan Her Yerde Adalet Platformu üyelerine teşekkür etti. Platform Başkanı Av. Özkan Öztürk, "Tarihimiz boyunca ilk kez olağan koşullarda bir anayasa yapım sürecine girmiş bulunuyoruz. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Biz de bu amaçla meydanlara koyduğumuz standlar ile halkın yeni anayasa yapım sürecine dahil olmasını sağladık. Milletin emanetini yetkili mecraya teslim ettik" dedi.
Platform üyeleri ve vatandaşların talepleriyle hazırlanan örnek anayasa metnini tamamlandıktan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi İdari Amiri AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı ziyaret ettiklerini de dile getiren Av. Özkan Öztürk, "Yine CHP Konya Milletvekili ve Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi Atilla Kart ve AK Parti Konya Milletvekili Av. Ayşe Türkmenoğlu ile de görüşüp yapılacak yeni anayasada beklenti ve taleplerimizi ilettik. Platform olarak yeni anayasa yapım sürecinin sonuna kadar takipçisi olacağız" diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.