Michal Kadlec: Takımdaki Hava Gerçekten Çok İyi

Michal Kadlec: Takımdaki Hava Gerçekten Çok İyi

Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Michal Kadlec, takımdaki havanın çok iyi olduğunu söyledi.Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan sarı lacivertli futbolcu Kadlec, "Takımdaki hava gerçekten çok iyi. Geçtiğimiz hafta oynadığımız karşılaşmayı...

Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Michal Kadlec, takımdaki havanın çok iyi olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan sarı lacivertli futbolcu Kadlec, "Takımdaki hava gerçekten çok iyi. Geçtiğimiz hafta oynadığımız karşılaşmayı kazandık ve lider konumundayız. Yine önümüzde önemli bir maç bizi bekliyor, bu maçı da kazanmamız gerekiyor. Kendi taraftarımızın ve stadımızda oynayacağız, gelsinler bizi desteklesinler. O stat ne kadar kalabalık olursa bizim için o kadar iyi. Bu maçtan sonra bir milli takım arası olacak, milli takım aralarından önce oynanan karşılaşmalar önemlidir. Çünkü milli takıma gitmeyen arkadaşlarımızın mutlu bir hafta geçirmelerini sağlar. Çok önemli bir karşılaşma olacak diye düşünüyorum. Buradaki havayı koruyabilmek için bu maçı kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Son hafta derbide gol yememelerini değerlendiren Kadlec, "Tabii ki gol yememek her zaman defans oyuncuları için iyidir. Ama bu sadece defans için değil tüm takım için iyidir. Bu sadece savunma oyuncularının performansına bağlı değildir bence, bu takımın bir aradayken gösterdiği performansa bağlıdır. Biz daha önceki karşılaşmalarda nasıl savunma yaptığımız ile ilgili görüntüler izledik. Ardından neler yapmamamız gerektiğini daha iyi görerek çalışmalarımızı buna göre konuştuk. Defansımızı böylece oturttuk diye düşünüyorum." diye konuştu.

Kadlec, bu hafta liderlik koltuğuna oturmalarıyla ilgili de "Liderlik güzel ve önemlidir. Herkes bunu ister. Sezonun henüz başındayız. Çok fazla maç geride bırakmadık, oynanacak çok fazla maç var. Lider olmanın mutluluğunu biz de yaşıyoruz ancak bu çok da bir şey ifade etmiyor. Derbileri geride bırakmış olsak da önümüzde kazanmamız gereken çok maç var." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.