MHP'nin sosyal medya ekibi seçime hazır

MHP'nin sosyal medya ekibi seçime hazır

5 ay sonra yapılacak olan yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi sosyal medya ekibini güçlendiriyor.

36 milyon internet kullanıcısı olan Türkiye'de partiler seçim öncesi internet ve sosyal medya alanında çalışmalarını hızlandırıyorlar. Bu partiler arasında olan MHP, sosyal medya ve internet çalışmalarını Hürriyet'e anlattı.

MHP'NİN 'İNTERNET OCAĞI'

MHP'nin Bilgi İletişim Koordinatörlüğü 6 birimden oluşuyor. Bu birimlerin başında MHP Bilgi İletişim Teknolojileri Koordinatörü Prof. Dr. Çetin Elmas var. Elmas, aynı zamanda Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı. MHP Genel Merkezi'nin bir katı bu merkeze ayrılmış. Koordinasyonu şimdilik 10 kişilik ekip sağlıyor. Yorum ve tweetleri kontrol eden, gerektiğinde görünmez kılan çok sayıda gönüllü içerik editörleri belirlenmiş.

"SOSYAL MEDYA TEK ÇIKIŞ NOKTAMIZ"

 Çetin Elmas, diğer medyada yeterince yer bulamadıkları için sosyal medyanın kendileri için tek çıkış noktası olduğunu, bu yüzden de çok önemsediklerini vurguluyor. Dijital mitinglerin kendileri gibi maddi imkanları sınırlı partiler için büyük avantaj olacağını söylüyor. Mitinglerin, bir tema belirlenerek Google üzerinden, öncelikle belediye başkan adayları tarafından yapılacağını belirtiyor. Açtıkları hastag'lerin sıksık dünyada ve Türkiye'de TT (Trending Topic) olmasını önemsiyor. Adaylara, il ve ilçe teşkilatlarına sosyal medyayı nasıl daha etkin kullanacaklarına yönelik eğitim için de hazırlık yaptıklarını ifade ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.