MHPden birlik ve beraberlik gecesi

MHPden birlik ve beraberlik gecesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karatay İlçe Teşkilatı Birlik, Beraberlik ve Tek Başına İktidara Yürüyüş programında buluştu.

Sezerhan Düğün Salonu’nda düzenlenen programa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Faruk Bal, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel, Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı İsmail Turan, Kamu-Sen İl Temsilcisi Sadi Eriş ve çok sayıda partili katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, milletin ve devletin bekası için mücadele ettiklerini ifade ederek, MHP’nin 2023’te yükselen Türkiye’yi inşa etmek için önemli bir misyonun içine girdiğini kaydetti. 2011 yılında terörle mücadele eden tek parti olarak MHP’nin kaldığını aktaran Bal, Habur’da yaşananların, dersim cumhuriyeti telaffuzlarının, Türkiye 36 parçaya bölünsün söylemlerinin AKP’nin eseri olduğunu söyledi. 
MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı da anayasa değişikliğinin ardından gerek pozitif ayrımcılık gerekse 12 Eylülcülerin yargılanması konusunda hiçbir adımın atılmadığını dile getirerek, AKP’nin 8,5 yılda olduğu gibi aldatma ve kandırma partisi olduğunu ispat ettiğinin altını çizdi. MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel de AKP’ye başvuran milletvekili aday adayları hakkında açıklamalarda bulundu. Aday adayların, bulundukları koltuktan daha büyük bir koltuğa oturmak, devletten ihaleler almak, rant sağlamak için AKP’yi tercih ettiğini aktaran Yücel, bir tane MHP’li aday adayının bin tane AKP’li aday adayına bedel olduğunu belirtti. Bir adayın yaşanan yoksulluğa karşı aday olduğunu dile getirdiğini anlatan Yücel, “Acaba bu aday 8,5 yıldır Türkiye’nin kimler tarafından yönetildiğini bilmiyor mu? Biri de en genç milletvekili aday adayıymış. Babasının zengin çocuğu. Babasının arkasına saklanarak isim yapmak için aday adayı oluyor. Bir ‘babam sağ olsun’ yazısı eksik. Diğer taraftan kendini eski ülkücü diye tarif edip AKP’de siyaset yapmak isteyenler var. Bunların nerelerde siyaset yaptığını çok iyi biliyoruz. İnşallah göğsümüzü siper edip seçimde destanlar yazacağız” dedi. 
MHP Karatay İlçe Başkanı Selçuk Zengin de, 8 yıldır Türkiye’nin menfaatlerinin sağlanamadığını ve işsizliğin yoksulluğun arttığını belirterek, 12 Haziran’da milletin AKP’den hesap soracağını aktardı. Zengin, MHP iktidarında da AKP’nin yargı önünde millete hesap vereceğini de ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.