MHPde aday adayı müracaatı sürüyor

MHPde aday adayı müracaatı sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanlığında Konya milletvekili aday adaylığı başvuruları sürüyor

Dünde Ali Açık, Abdullah Yıldırım ve Durmuş Ali Açıkel MHP İl Başkanlığı’nda Konya milletvekili aday adayı olduklarını açıkladı.
AÇIK: HALKA VE HAKKA HİZMET İÇİN ADAYIM
MHP Konya aday adaylarını tanıtma çerçevesinde MHP İl Başkanlığı’nda basın toplantısı yapıldı. İlk olarak aday adaylığını açıklayan Ali Açık, ülkücü hareketle tanışmasının 40 yıl önceye dayandığını belirtikten sonra, MHP’nin tabanından gelen insanların aday olmasını istediğini vurgulayarak “ İşte bu sebeplerle halkımıza hizmetin hakka hizmet olduğunu düşünerek MHP’den aday adaylığımı açıklıyorum” dedi.
YILDIRIM: YOLSUZLUĞA SON VERMEK İÇİN ADAYIM
MHP’den aday adaylığını açıklayan bir diğer isim ise Abdullah Yıldırım’dı. AKP iktidarının bulunduğu 8 yıllık iktidar boyunca ülkemize çok ciddi zararlar verdiğini vurgulayan Yıldırım, Cumhuriyet kurulduğundan beri kurulan kuruluşlarımızın elimizden yok pahasına satıldığını belirtti. Yıldırım, bu duruma bir dur demenin vaktinin geldiğinin altını çizerek “ Yolsuzluğa, yalana, talana son vermeyi amaçlayan MHP çatısı altında adaylığımı açıklıyorum” dedi
AÇIKEL: AKP İKTİDARININ SONU GELDİ
MHP den milletvekili adaylığını son olarak açıklayan isim Durmuş Ali Açıkel, Konyalılara verecek hiçbir şeyi olmayanlara, Konya halkının bu seçimlerde cezayı keseceğini anlatarak, Türkiye ve Konya’nın AKP iktidarına çok fazla katlandığını, artık katlanılması gereken hiçbir icraat yapmayan AKP iktidarının sonunun geldiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.