MHP Selçuklu’dan seçim startı

MHP Selçuklu’dan seçim startı

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Selçuklu İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Sırrı Demirel, 29 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerin startını dün Mevlana Müzesi önünden verdi.

İlçe Belediye Başkan Adayı Demirel ve ekibi ilk olarak Mevlana Müzesi’ni ziyaret etti. Burada okunan Kuran-ı Kerim’in ardından dışarı çıkan MHP’liler vatandaşlar ile uzun süre sohbet ederek seçimler için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Demirel, adayların isimlerinin belirlenmesi ile altyapı çalışmalarına başladıklarını ifade ederken, “Partimizin ve arkadaşlarımızın teveccühü ile aday gösterilmemizin ardından başlatmış olduğumuz alt yapı ve seçim öncesi çalışmalarını kısa sürede tamamladık. Şimdi sahaya indik. Bunda sonraki çalışmalarımız halkımız ile birlikte yapacağımız istişareler ile devam edecek” dedi.
Demirel, ‘Mevlana müzesinde nasıl bir dilekte bulundunuz’ sorusuna, “Bizler Mevlana hazretlerinin huzurunda Rabbimizden bizlere hayırlı hizmet etmeyi nasip etmesini diledik. Ve Hazreti Ömer’in adaletinin çizgisinden gideceğimizi, sadece hak ve halk için çalışacağımızı, yandaş kayırma yerine halkımızın hakkını koruyacağımıza söz verdik. Rabbim nasip ederse bu duygular içerisinde hizmet edeceğiz” dile konuştu.
DEMİREL’DEN GAZETEMİZE ZİYARET
Mustafa Sırrı Demirel ve beraberindeki parti yöneticileri daha sonra gazetemizi ziyaret ederek Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Çetin Oranlı ile bir süre görüştü. Ziyarette MHP Selçuklu İlçe Başkanı Cengiz Çal, İlçe Başkan Yardımcıları Fatih Duran, Hakan Coşkun, Osman Sezer, Musa Sağlam ve Abdullah Aytekin de hazır bulundu. Çalışmaları ve projeleri konusunda bilgi veren Demirel, Hazreti Ömer adaletiyle yönetme hedefinde olduklarını vurguladı.

ALİ SAİT ÖGE
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.