MHP Meram Teşkilatında  Yaman güven tazeledi

MHP Meram Teşkilatında Yaman güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Başkanlığı'nın 14. Olağan Genel Kurul kongresi gerçekleştirildi.

Düzenlenen kongreye MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak, MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru , MHP MYK Üyeleri Prof. Dr. Özer Karakayacı, Güzi̇de Çipan, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları, ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ, Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı Türker Türkoğlu, Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan, Doğanhisar Belediye Başkanı Süleyman Pekmez, Türkiye Kamusen Konya Temsilcisi İsmail Çelik, Kamusen’e bağlı sendikaların başkan ve temsilcileri, TÜRKAV Konya Şube Başkanı Üstün Koleri, ile çok sayıda partili ve delege katıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman güven tazeledi.

Türk milletinin doğru karar olarak Cumhur Cumhur İttifakı’nın bütün bileşenleriyle var gücüyle ülke ve milletin sorunları için gayret sarf ettiğini belirten MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, “Cumhur İttifakının yürütme ve yasamadaki başarısını önümüzdeki Mart ayı seçimlerinde yerel yönetimleri de merkezi yönetimle uyumlu hale getirilmesi, Türkiye için milli bir meseledir; Milliyetçi Hareket Partisi için de milli bir sorumluluktur” dedi.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, “Ülkenin hem birlik beraberliği hem de sayın genel başkanımızın ‘önce ülkeme, milletin, sonra partime’ sözleriyle dünyada ve Türkiye’de şer odaklarına karşı dik duruşundandır” İfadelerini kullandı.

MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, göreve geldikleri günden bu yana gayretle ve ülkücü duruşundan hiçbir zaman taviz vermeden çalıştıklarını bildirdi. ‘MHP, Türkiye'nin son siperidir’ diyen liderimizin yürüttüğü onurlu, tutarlı ve ülke sevdalısı bu anlayışını görev alanımızda uygulama gayretinde olduk” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.