MHP Meram birlik gecesinde buluştu

MHP Meram birlik gecesinde buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Teşkilatı Tüm Ülkücüler Elele, İktidara Yürüyüşe adlı birlik gecesinde buluştu

Öncü Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen partililer, 12 Haziran’da MHP’yi iktidara taşıma sözü verdi. Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Münir Kutluata, MHP İl Başkanı Ali Yücel, MHP Meram İlçe Başkanı Abbas Özkul, MHP Karatay İlçe Başkanı Selçuk Zengin, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Bekir Karataş, MHP’den Konya milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı. Geçtiğimiz gün MHP’li Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Obrukçu’yla birlikte 30 kişinin gözaltına alınması nedeniyle partililerde hüzün de hâkimdi.
Ereğli’de yaşanan gözaltıları geçici bir süreç olarak değerlendiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Münir Kutluata, Türkiye’de mutlaka demokrasinin yerleşeceğinin ve asıl o zaman hukuk devletinin işlemeye başlayacağını kaydetti. Şuanda iktidarın gücünü yargı üzerinde uyguladığını belirten Kutluata, “Ama en kısa zamanda hukuk işleyecektir. Sayın Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Obrukçu da üzerine atılan iftiralardan aklanarak görevinin başında olacaktır. 8,5 yıldır bu ülkede tahribat yapılıyor. Türkiye’nin ne hale geldiği milletin vicdanını sızlatmaktadır. Fakat 28 Ocak 2011 tarihinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin açıkladığı 2023 Yükselen Türkiye Projesi ile milletimiz yeniden huzur, mutluluk ve refaha kavuşacaktır” diye konuştu.
Ereğli’de yaşanan gözaltılar dolayısıyla partililere moral veren MHP İl Başkanı Ali Yücel, bu tür olayların gelip geçici olduğunu en kısa zamanda Hüseyin Obrukçu’nun aklanarak görevinin başında olacağını ifade etti. Konya’nın her tarafından insanların Başkan Obrukçu’ya destek için Ereğli’ye geldiğini anlatan Yücel, tüm partililerin en güzel dayanışma örneğini sergilediklerini aktardı. Yücel, “Burada sorumluluk hepimize düşüyor. Biz siyasi yarış yapmıyoruz. Amacımız sadece insanları mutlu ve mesut etmek değil Türkiye’yi demokrasi çizgisinden çıkaran AKP’ye de dur demek için siyaset yapmaktır. İnşallah seçimlerde milletimiz AKP’ye Osmanlı tokadını vuracaktır” dedi.
MHP Meram İlçe Başkanı Av. Abbas Özkul, göreve geldiklerinden bu yana tüm eski partilileri bir araya getirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini ve çalışmalarının başarıya ulaştığını aktararak, ülkenin kurtuluşu açısından tüm partilerle görev düştüğünü kaydetti. Tüm MHP’lerin AKP karanlığını ortadan kaldırmak için yoğun çaba içinde olduğunu aktaran Özkul, geçmişte olduğu gibi günümüzde de milyonlarca ülküdaşın vatanına, milletine sahip çıkacağından şüphesinin olmadığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.