MHP Lideri Bahçeli Ereğli'de

MHP Lideri Bahçeli Ereğli'de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ereğlide partililerle bir araya geldi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin Mersin'de düzenlediği miting sonrası 3 yıl önce vefat eden ağabeyinin eşinin ölüm haberi üzerine Osmaniye'ye giderek taziyeleri kabul etmesinin ardından Ankara'ya dönüşünde Ereğli'de partililerle bir araya geldi. Partililere seslenen Bahçeli, "29 Mart mahalli seçimlerinde yüksek katılımla sandığa giderek üç hilale oy verme azim ve kararlığını içinde olmalıyız. Sandık başından ayrılmayarak oy kaybına neden olacak hilelere göz yummamalıyız. Bu seçimlerde AK Parti'ye ders verilmelidir. Halkımızın teveccühü ile 3 Kasım 2007 seçimlerinde hiçbir siyasi partiye nasip olmayan bir oy oranıyla tek başına iktidara gelen AK Parti'ye yine millet iradesiyle cevap verme dönemi gelmiştir. Demokrasi içinde seçim yolu dışında iktidara gelen iktidarlar Türkiye'ye yarar sağlamamıştır. Bu seçimde iktidarda değişim söz konusu değildir ama bir uyarı olmalıdır. Nedeni ise ülkeyi getirdikleri noktadır" dedi.
6 yıl 3 aylık süre zarfında tahterevalli siyaseti uygulandığını savunan Bahçeli, "Bir tarafta AK Parti diğer tarafta CHP. 19 siyasi parti seçime gidiyor, televizyona bakıyoruz ya AK Parti, ya da CHP. Milli iradeyi kontrol altına almaya çalışıyorlar. Bu davranışlar onları şımartıyor, ayaklarını yerden kesiyor. Cepheleşme, kamplaşma hızla büyüyor. Bu gidişata dur demek lazım. İki parti arasında gerilim var. Ancak bu iki parti birbirlerini besliyor ve demokrasiyi katlediyorlar. Türkiye bir kuşatma içinde.
Küresel kriz ABD'den başlayarak Avrupa ve dünyaya yayılmış Türkiye'de derinden hissetmekte. İşçi, memur, çiftçi krizden etkilemiştir. Bizleri yüreğimizden vurmuştur. Yalan dolu her türlü anlayış devam ediyor. Açlık sınırı 740 TL'den başlıyor. Açlık ve yoksulluk sınırı altında 18 milyon insanımız yaşıyor. Devlet olarak sosyal yardımlaşmayı toplumun her kademesine yayarak toplumun kalkınması sağlanmalıdır" şeklinde konuştu.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, konuşmasının ardından Ankara'ya hareket etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.