MHP kadın kolları kahvaltıda bir araya geldi

MHP kadın kolları kahvaltıda bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kadın Kolları üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Şahane Restoranda düzenlenen kahvaltı programda bir araya geldi.

Programa MHP Konya Milletveki Faruk Bal’ın eşi Döndü Bal, MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Yardımcısı Refika Gündüz, MHP Büyükşehir ve Merkez ilçe Belediye Başkan Adaylarının eşleri ve çok sayıda partili kadın katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan MHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Halide İyioldu, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. 

Türk siyasi hayatında kadının başarısının Konya’daki sembolü olmak üzere çaba harcadıklarını belirten İyioldu, “Ülkücü harekâtın kutlu davası İlimizde bizlerin, diğer illerde de diğer ülküdaşlarımızın ellerinde daha da yükselerek tek başına iktidar olacaktır” dedi. “Çok yakın zamanda gerçekleşecek 29 Mart Yerel seçimlerinin heyecanını yaşamaktayız.” diyen Kadın Kolları Başkanı İyioldu, “Çok az zamanımız kaldı. Hepimiz tek yürek ve tek bilek olarak bu seçimlerde üç hilalli bayrağımızı Konya’da dalgalandıracağız” diye konuştu.

Foto Altı: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kadın Kolları üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Şahane Restoran’da düzenlenen kahvaltı programda bir araya geldi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.