MGV- AGD mezunları Konya’da buluşuyor

MGV- AGD mezunları Konya’da buluşuyor

Milli Gençlik Vakfı (MGV) ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi Üniversiteler Komisyonu bünyesinde Konya’da üniversite eğitimini tamamlamış mezunlar 11 Ağustos 2018 Cumartesi günü Konya’da düzenlenecek bir program ile bir araya gelecek.

Bu yıl 14.’sü düzenlenecek etkinlik ile mezunlar bir araya gelerek kaynaşacak.  MGV-AGD Konya Mezunları Platformu adına Osman Gökçepınar, dernek binasında bir sanı toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Gökçepınar, “Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi olarak Anadolu Gençlik - Milli Gençlik Mezunlar Buluşması'nın 14.'sünü 11 Ağustos 2018 Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar Konyamız’da okumuş, Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği ile gönül bağı olan, evlerimizde ya da yurtlarımızda kalmış arkadaşlarımızla 14. buluşmamızı bu hafta sonu gerçekleştireceğiz” dedi.

Türkiye’nin ve dünyanın pek çok noktasından mezunların Konya’ya geleceğini kaydeden Gökçepınar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Mezun olmuş dostlarımızın Konya'nın her köşesinde, her sokağında hatıraları var. Bu program vesilesiyle hatıralarını tekrar hissetme ve hatırlama fırsatı bulacaklardır. Bu buluşmalar, kardeşlik ve arkadaşlık hukukunun devamına güzel bir vesile olacaktır. Programa katılarak bir nostalji yaşayacak ve hasret giderecek arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız MGV-AGD den mezun olanlar 4 fakülte bitirmiş gibidir, derdi. 4 fakülteyi bitiren kardeşlerimiz bugün ülkemize en güzel şekilde hizmet etmektedirler. Anılarımızı tazelemek, hasretimizi gidermek üzere bütün kardeşlerimizle buluşacağız inşallah. 14. Milli Gençlik - Anadolu Gençlik Mezunlar Buluşmamız 11 Ağustos Cumartesi günü Arifan Yurdumuzda sabah kahvaltısı ile başlayacak, gün içerinde farklı programlarla devam edecektir. Akşam ise saat 18.00'de Meram – Dutlu Koruluğu Piknik alanında mezunlar buluşması pilavı ve etkinlikler olacaktır. Bu vesileyle MGV- AGD Konya mezunlarımızı bu anlamlı buluşmamıza bekliyoruz.”

HÂLİD ŞEN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.