Mevlana Meydanı'nı her sabah yıkıyorlar

Mevlana Meydanı'nı her sabah yıkıyorlar

15 Temmuz darbe girişiminin ardından halkın nöbet tuttuğu Mevlana Meydanı nöbetin ilk gününden itibaren her sabah düzenli bir şekilde temizlenerek yıkanıyor.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından halkın nöbet tuttuğu Mevlana Meydanı nöbetin ilk gününden itibaren her sabah düzenli bir şekilde Karatay Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince temizlenerek yıkanıyor. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminin ardından meydanlarda demokrasi nöbeti tutulmaya başlanırken nöbet öncesi ve sonrasında vatandaşlarımızın rahat etmesi için temizlik çalışmalarının aksatılmadan yürütüldüğünü söyledi. Meydanı akşam saatlerinden itibaren dolduran vatandaşların darbe girişimine karşı tepkilerini dile getirdiğini kaydeden Hançerli, belediye personelinin ise hem nöbet esnasında hem de gecenin geç saatlerine kadar devam eden nöbet sonrasında temizlik faaliyetlerini sürdürdüğünü vurguladı. Yapılan temizlik faaliyetlerinin sadece Mevlana Meydanı ile sınırlı olmadığını belirten Başkan Hançerli, Topraklık, Kışla, Şehit Nazımbey ve Mevlana caddelerinde de sabahın erken saatlerinde çalışmaların devam ettiğini kaydetti. 15 Temmuz darbe girişimine karşı Konyalıların ve tüm Türkiye'nin tek ses ve tek yumruk olduğunu vurgulayan Başkan Mehmet Hançerli, "Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği tarihe kadar meydanlardan ayrılmayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.