Meşhur zincir market bu tarihte yarı fiyatına satış yapacak

Meşhur zincir market bu tarihte yarı fiyatına satış yapacak

Ekonomik koşullar zorlaştığı için vatandaş indirim kampanyalarını yakından takip ediyor. Türkiye'nin en meşhur marketi yarı fiyatına satış yapacak.

Ekonomik koşulların zorlaşmasıyla milyonlarca vatandaş daha ucuza alışveriş yapmanın yollarını arıyor. Şuan bir evin aylık gıda gideri en az 5 bin lirayı buluyor. Durum böyle olunca indirim kampanyaları da yoğun ilgi görüyor.

dev-indirimler.jpg

Dönem dönem zincir marketlerin fiyatları vatandaş tarafından tepki görüyor. Bazılarına göre ise zincir marketler çok daha ucuza satış yapıyor. Güncel indirim kampanyaları dikkat alındığında bazı marketlerin çok daha cazip olduğu ortaya çıkıyor.

tarim-indirim.jpg

Son olarak Türkiye'nin en meşhur zincir marketi yeni bir indirim kampanyasını duyurdu. Bu indirim kampanyasıyla birlikte bazı ürünler yarı fiyatına satılacak.

indirimci.jpg

Tarım Kredi Market, Türkiye'nin 81 ilinde 3 bini aşkın satış noktasıyla vatandaşa hizmet veriyor. Enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadeleye destek olmak amacıyla yeni bir kampanya düzenlendi.

indirim-tarim-kredi.jpg

Tarım Kredi Marketleri mevcut indirim kampanyalarına ilave olarak 16 Ekim'de başlayacak yeni kampanya kapsamında, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapacak.

indirim-time.jpg

Ayrıca, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, satışı yapılan patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve ve sebze ürünlerinde de büyük indirim kampanyası devam edecek.

yeni-indirim.jpg

Tarım Kredi Marketleri'nin hedefi vatandaşa en kaliteli ürünleri ucuza ulaştırmak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum