Merzifonlular Evlerinde Pişirdiklerini Mahalle İftarında Paylaşıyor

Merzifonlular Evlerinde Pişirdiklerini Mahalle İftarında Paylaşıyor

Amasya’nın Merzifon Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında mahalle ve sokak iftarları gerçekleştiriyor. İlçe protokolünün de katıldığı iftar programında Merzifon’da bir ilk gerçekleşti. Mahalleli belediyenin hazırladığı iftar yemeğinde...

Amasya’nın Merzifon Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında mahalle ve sokak iftarları gerçekleştiriyor. İlçe protokolünün de katıldığı iftar programında Merzifon’da bir ilk gerçekleşti. Mahalleli belediyenin hazırladığı iftar yemeğinde evinden getirdiği yiyecekleri komşuları ile paylaşıyor.

    Hoca Süleyman Mahallesi Sinema Sokak'ta ilki gerçekleşen iftar programına yoğun katılım oldu. İftar programında Konuşan Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, "Ramazan birlik demek beraberlik demek her şeyi birlikte paylaşmak demek Merzifon Belediyesi olarak bu Ramazan'da farklı bir çalışma içerisine girdik. Öncülük edelim mahallerimizde 'Ramazan'da iftarda sizinleyiz' diyerek iftarı vesile kıldık. Sizler hizmetin en iyisine layıksınız biz mahalle iftarlarımızda gittiğimiz mahalle de sokak’ta orada ne hazırlandı ise onu birlikte paylaşacağız dinimizin gereği paylaşmayı arzu ediyoruz. Sizlerde buraya gelirken evinizde ne pişirdiyseniz burada paylaşabilirsiniz." dedi.

    Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Kargı, "Biz bir ilk başlattık inşallah ilerideki yıllarda birlik ve beraberliğimiz için bu tür programlar vesile olur." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.