Merzifonlu Bayanlar Sağlıklı Yaşam Yürüyüşüne İlgi Gösterdi

Merzifonlu Bayanlar Sağlıklı Yaşam Yürüyüşüne İlgi Gösterdi

Merzifon'da hafta içi Bahçelievler Kültür Merkezi’nde aerobik öğretmeni Songül Unay yönetiminde çalışan bayanlar, Hırka köyü Üç Değirmenler piknik alanında sağlıklı yaşam yürüyüşü yaptı.Yürüyüşün ardından aerobikçi bayanlar...

Merzifon'da hafta içi Bahçelievler Kültür Merkezi’nde aerobik öğretmeni Songül Unay yönetiminde çalışan bayanlar, Hırka köyü Üç Değirmenler piknik alanında sağlıklı yaşam yürüyüşü yaptı.

Yürüyüşün ardından aerobikçi bayanlar ve Belediye Başkanı Alp Kargı doğal alanda Songül Unay yönetiminde güne spor yaparak başladı.

Yürüyüşe Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı da katıldı. Başkan Kargı, Hırka köyü Üç Değirmenler piknik alanının bulunduğu bölgeye profesyonel bir çalışma ile doğal yaşam alanı yapılacağını ifade ederek, “Belediyemizin mülkünün olduğu yerdeyiz. Buraya profesyonel bir çalışma ile insanların çocukları ve aileleri ile gelebileceği bir doğal yaşam alanı yapacağız. Şehre yürüme mesafesinde bulunan bu alandan Merzifonluların azami faydalanmasını istiyoruz. Bu çalışmamız da önümüzdeki yıllarda hayata geçirilmiş olacak.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.