Merve Eğitim başarısını tescilledi

Merve Eğitim başarısını tescilledi

LYS 2012 sınavında başarılı olan 200 öğrenci elde ettiği puanlarla ülke genelindeki seçkin üniversitelere yerleşti

2012 ÖSYS yüksek öğretim programlarına merkezi yerleştirme sonuçlarına göre Merve Eğitim Kurumları çatısı altında eğitim veren Özel Büyükkoyuncu Fen Anadolu Lisesi ile Merve-Güventaş Fen ve Anadolu Liselerinde eğitim gören ve LYS 2012 sınavında başarılı olan 200 öğrenci elde ettiği puanlarla ülke genelindeki seçkin üniversitelere yerleşti.

Merve Eğitim Kurumları bünyesindeki Merve Büyükkoyuncu ve Merve Güventaş Fen ve Anadolu Liseleri öğrencilerinden, 2012 LYS yerleştirmeleri sonucunda 41 tıp fakültesi, 19 hukuk fakültesi, 35 eğitim fakültesi, 8 mimarlık fakültesi, 30 mühendislik fakültesi,7 eczacılık ve diş hekimliği fakültesi, 35 iktisadi ve idari bilimler fakültesi, 11 sağlık bilimleri fakültesi ve 14 diğer fakültelere olmak üzere 200’ü üniversiteye yerleşti.

Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celaleddin Bozkurt, “LYS’de, hedeflediğimiz ve beklediğimiz bir başarıydı. Çünkü okullarımızın tarihinde böylesi pek çok başarıyı yaşamıştık. Yani bu ilk değil son da olmayacaktır inşallah. 2012 LYS birinciliği ve üçüncülükleri ile kitlesel başarımızı bir kez daha ülke ve Konya genelinde tescillemiş olduk.

Bu başarı, önce Allah’ın inayeti, sonra da iyi bir planlama, en iyiyi hedef olarak belirleme, dayanışma ve yardımlaşma, özverili çalışma, ailelerin samimi desteği ve duası ile elde edilmiştir. 2011 ÖSYM istatistiklerine göre kitleselde okullarımız Türkiye birincisi olmuştu. 2012 LYS’de bu başarımız tekrar edilmiş oldu. Dolayısıyla bireysel başarılarda olduğu kadar kitlesel başarılarda da adından söz ettiren okulları bünyemizde yer alması bizleri mutlu ediyor” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.