Mersin'deki Site Kavgasında Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi

Mersin'deki Site Kavgasında Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi

Mersin'de bir sitenin havuzuna girme meselesi yüzünden çıkan pompalı tüfekli kavgada ölü sayısı 2'ye yükseldi. Gece kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybeden Aykut Şentekin'den sonra Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama...

Mersin'de bir sitenin havuzuna girme meselesi yüzünden çıkan pompalı tüfekli kavgada ölü sayısı 2'ye yükseldi. Gece kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybeden Aykut Şentekin'den sonra Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan amcaoğlu Mustafa Şentekin de kurtarılamadı.

Merkez Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'nde bulunan Altınkent Sitesi'nde, bu gece havuza girmek isteyen bir grup ile sitedeki görevliler arasında havuza girme meselesi yüzünden çıkan tartışma sonrası site sakini olmayan B.G., M.D. ve M.U.S. pompalı tüfekle kurşun yağdırmıştı. Olay sonrası ağır yaralanan ve özel bir hastaneye kaldırılan Aykut Şentekin (38), bütün müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavisi süren amca oğlu Mustafa Şentekin de (58) hayatını kaybetti.

Olayda hayatını kaybeden amca çocuklarının cenazeleri, MEÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından, toprağa verilmek üzere Adana'ya gönderildi. Polis ekiplerinin şüphelileri yakalamak için çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.